Leg Press'te Ne Kadar Kaldiriyorsunuz?

Ben 450 kg ile 15 tekrar rahat yapıyorum ama amacım bacakları kalınlaştırmak değil bu yüzden hafif kilo çok tekrar prensibine gör çalışıyorum.

:D Haklısın HSD kardeşim kriko kullanmaya gerek yok ama ben arabayı kaldırınca lastiği kim değiştirecek???:Dyanımızda adam gezdiremeyiz ya eheheheh

Arkadaslar basari grafiginiz icin gercekten seviniyorum. Kuvvetimiz gayet yerindedir.
Sahsen herkesin kilosuna göre bu degismektedir. Ben kendi kiloma göre gereginden fazla kaldiriyorum ve genellikle su soruyla muhatap oluyorum: " Hocam siz ne aliyorsunuz? testo dianabol felan mi?" :D

Dogrusu bacaklarim asiri kuvvetli(hacimli degil). Kuvvet dagilimi vücuda göre olsaydi sanirim kollarimdaki kuvvet ile bir cok basari grafigi cizerdim.
en son Cömelme(squat) hareketinde 175 kiloyu 8-10 kere yapmistim. 200 kiloyu 1 kere basarabilmistim. Burada abarti ksöz konusu degil. Kilom 70 oldugunu varsayarsak hesaplm,aya göre benim normalde en fazla 150-165 kg kaldirmam uygun düserdi. Maksimum hesaplamya göre.
Bu rakamlar dogal sinirlari zorlamadir.

3X8 110

4*10 ====200 kg ile

Tebrikler Ruhl, bayagi kaldiriyorsun :oops: :D

kac kilosun ?

arkadaşalr dizim sakatlanana kadar 2 kilo 10 tekrar rahat yapıyordum ama snr doktor yasakladı her türlü bacak antremanlarını şimdi yavaş yavaş başladım squatı 20 kilo yapıyorum ama kaslarımın çalıştığını hissediyorum
ilk başladığım zaman 150 kilo 10 tekrar rahat yapıyodum
9 aydır yapıyorum bb.2ay snr bakalım nolcak

ultraukala dedi:
arkada?alr dizim sakatlanana kadar 2 kilo 10 tekrar rahat yap?yordum ama snr doktor yasaklad? her türlü bacak antremanlar?n? ?imdi yava? yava? ba?lad?m squat? 20 kilo yap?yorum ama kaslar?m?n çal??t???n? hissediyorum
ilk ba?lad???m zaman 150 kilo 10 tekrar rahat yap?yodum
9 ayd?r yap?yorum bb.2ay snr bakal?m nolcak
verdigin rakamlari pek anlayamadim.ayrica 66 kiloyum diyorsun 150 kilo 10 tekrar bana pek inandirici gelmedi :?:

bu rakamlar az leg press de ben 300 kgninüstünde yapıyorum bide makinenin üstüne birisiniçıkartıyorum.düşün artık ama halada bunlar aman aman rakamlar değil heleki 180 den 200 kg ye geçiş zor değil bu rakamları dahada arttırabilrisin.tabi beslenme yapıyosan ;

EVET ARKADAŞLAR....
SQUAT BENCE BACAK İDMANLARININ BABASI....
SQUAT 250 KİLOYA KADAR ÇIKTIM... REKORUM BU 6 TEKRAR.....
AMA İNSANIN OMURULİĞİ YERİNDEN OYNUYOR BENDEN SÖYLEMESİ KENDİNİZE İYİCENE GÜVENMEDEN BU HAREKETDE KİLOYA GİRMEYİN..
ESKİ HOCAMIZ BACAK HASTASIYDI ONUNLA BERABER ÇALIŞIRDIK O ALIŞTIRDI BİZLERE VE BACAK İDMANLARINI SEVDİRMEYİ DEVAM ETTİRİYORUZ... AMA ŞUNU BİLMENİZİ TAVSİYE EDERİM...SQUAT İDMANLARINA AĞIRLIK VERMEDEN ÖNCE BEL İDMANLARINIZI DA YAPMALISINIZ HER NE KADAR AĞIRLIK BACAKLARA DA BİNSE SAĞLAM YAPIDA OLMAYAN BELİNİZ SAKATLANABİLİR.... D İ K K A T

240 KİLO ISINIYORUZ...
LEG PRESS 600 KİLO 8 TEKRAR....(EN SON AĞIRLIĞIMIZ)

ramiz dedi:
EVET ARKADAŞLAR....
SQUAT BENCE BACAK İDMANLARININ BABASI....
SQUAT 250 KİLOYA KADAR ÇIKTIM... REKORUM BU 6 TEKRAR.....
AMA İNSANIN OMURULİĞİ YERİNDEN OYNUYOR BENDEN SÖYLEMESİ KENDİNİZE İYİCENE GÜVENMEDEN BU HAREKETDE KİLOYA GİRMEYİN..
ESKİ HOCAMIZ BACAK HASTASIYDI ONUNLA BERABER ÇALIŞIRDIK O ALIŞTIRDI BİZLERE VE BACAK İDMANLARINI SEVDİRMEYİ DEVAM ETTİRİYORUZ... AMA ŞUNU BİLMENİZİ TAVSİYE EDERİM...SQUAT İDMANLARINA AĞIRLIK VERMEDEN ÖNCE BEL İDMANLARINIZI DA YAPMALISINIZ HER NE KADAR AĞIRLIK BACAKLARA DA BİNSE SAĞLAM YAPIDA OLMAYAN BELİNİZ SAKATLANABİLİR.... D İ K K A T

240 KİLO ISINIYORUZ...
LEG PRESS 600 KİLO 8 TEKRAR....(EN SON AĞIRLIĞIMIZ)

ramiz squat yaparken topuklarının altına destek alıyormusun? veya almıyorsan topukların yerden kesiliyormu?

ok. topuklar yerdeyken alt sırta daha çok ağırlık biniyorda, acaba ondanmı İNSANIN OMURULİĞİ YERİNDEN OYNUYOR diye yazdın dedim. sağol tavsiyen için.

ben leg press i 400 kgyle yapıorum. bazen makinanın üstüne birisini koyabiliyorum baya iyi oluyor.

arkadaşlar ben 4 seneyi geçti bu sporu yapalı şu an legde 425 kilo kaldırıyorum ama şunu sölüyüm 180 kilonun altında kaldım herkez bana güldü ondan sonra bu kadar çıktım salonda benden daha çok basan yok

ben 18 yaşındayım 1-1,5 senedir yapıyorum işte 400 kg kaldırıyorum. salonda antrenörümden başka benden daha ağır giren yok :D

Back
Yukarı