l carnitin ne kadar etkili ? diet ve antremanla kaç kilo extra yağ yakılablir ? sadece 20 günlük l carnitin kullanmı bi etki sağlarmı ? ( bu kadar
)

manolyasmell dedi:yaptığın sporun yoğunluğuna göre karnitin almalısın.ben 500 alıyordum baktım çok iyi ozamn neden 1000 almayayaım dedim ama kapasitemden fazla aldığım fazladan 500mg işe yaramadı.yani benim yaptığım spora ve diyete 500mg yetiyormuşda artıyormuş.sende kendine göre dene yani.bir bayan olarak etkisini daha iyi görürsün diyorum çünkü bayanlarda vücüttan birtürlü atılamayan depolanmış(selüloit,basen vb..) yağları yakmada çok başarılı
manolyasmell dedi:bilmiyorum kim ne diyor ama ben deneyerek keşfetmeyitercih ediyorum acelem yok zaten amacım hayat boyu fit olmak okadar ama dediğim gibi yani ben 500mg dan nekadar yarar gördüysem 1000mg dende okadar gördüm para kaybı sadece hiç bir vücüt aynı deilki, herkezin bir yöntemi olmalı.birde gece yatarken l-arginine_l-ornithine alıyorum bol C be B6 alıyorum carnitinin etkisi baya katlıyor ve az bir çalışmayla çok hızlı sonuç aldım.günde 4 tablet diyor ama 1 tablet benim için yeterli kas yapmaya çalışmadığım için, tavsiyem olur eğer carnitin kullanıyorsanız