Lütfen Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Btu3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Btu3

Yeni Üye
Ben 4 aydır body yapıyorum 1,78 57 kiloyum (kollarım ve bacaklarım cok zayıf) . Yanlız 3 kilo dan fazla alamadım malesef beslenmem cok cok iyi değil. Hocalarım sanıtım pek ilgilenemiyorlar gibi geliyor bana.Şuan çalışmakta olduğum bir program var kısaca ;

Pazrtesi:Gögüs (B.press-Fullower-Üst gögüs-Yatarak yana açış 3x10)
Salı:Omuz (Yana açma-Military Pres-ön omuz-arka omuz3x10)
Çarşamba:Dinlenme
Perşembe:Kanat (Lat-Dar lat-yatarak çekiş-sır3x10)
Cuma:Kol (Barbell Curl-yatarak anla Triceps-kısaca kol için 8 hareker 3x10)

Burda ki Antrenör abilerime soruyorum sizce buna devam etmelimiyim?(bi yararıı göremedim tabi) yoksa bana önerebilceğiniz bir program var mı hacim için sizlerden acil yardım istiyorum.Özellikle kollarım ve bacaklarım için) bu arada hiç bacak çalışmıyorum hocamız gerek yok dedi..

Saygılar..

Bacak calismadigin BB den diger kaslarin icin de fayda göremezsin. Bacak mutlaka calis ve bu forumda yeni baslayanlar icin Training plani olmasi gerek onlari arastir. Fakat yeni basladigin icin, her kasin haftada bir kez calistirildigi bir plani tavsiye etmem. Vücudun üst kismiyla alt kismini ayirip onlari haftada iki kere calistirabilirsin. Dedigim gibi önce burada biraz arastirma yap ve bacak kaslarini calistirmayi unutma ve o hocaya da benden selam söyle isini bir an önce biraksin.

bir programın yararını net olarak beslenerek anlayabılırsın.bu program sımdı beslenmedıgın ıcın sana etkı yapmayabılır ama gunluk hayvansal proteın kg basına 1.5 2x alırsan belkı de etkısını yaratır.beslenmenı duzene sokmadan programdan bırsey beklemen yanlış.

Peki hacim kazanabilceğim elinizde güzel bi program var mı bn pek anlamıyorum bu forum işlerinden de body işlerindende size zahmet bana anlayabilceğim bi dilden bi program yazarsanız cok güzel olur..

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
- Konu forum kurallarına aykırıdır
- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı