Kullanımı nasıl olmalı Protein, Sıvı amino, toz bcaa komplex , creatin glutamine

Merhaba ;
Ben sizlere danışmak için bunların hepsinin bi arada kullanımı nasıl olmalı şeklinde bilgi almak istiyorum.
Protein tozu :Genrise
Sıvı amino : Muscletech %100 Ultra Pure Amino Liquid 946 ML
BCAA :Hardline BCAA Matrix 630 GRAM
Glutamine :Hardline Glutapure 120 Kapsül
Creatine : Weider Pure Creatine 600 Gr

Sporu kasım ayından beri yapıyorum. yaklaşık 76 kg yim yağ oranım %16.7 imiş .
Geçtiğimiz ay başladım ben supp kullanmaya bcaa protein ve creatine kullandım.
Bu ay bunları aldım
Bunları nasıl kullanmamı önerirsiniz haftada 3 gün tüm vücut antremanı yapıyorum.

Muscletech %100 Ultra Pure Amino Liquid 946 ML antremandan 15 dk önce 2 yemek kaşığı,antremandan sonra 2 yemek kaşığı
:Hardline BCAA Matrix 630 GRAM antremandan 15 dk önce yarım ölçek antremandan sonra yarım ölçek
Hardline Glutapure 120 Kapsül günde 3 kapsül sabah,antreman sonrası,gece yatmadan önce
Weider Pure Creatine 600 Gr antremandan 15 dk önce 3 antreman sonrası 3. 4 hafta kullanıp minumum 10 gün ara vermelisiniz,ara verdikten sonra tekrara başlayabilirsiniz.
İyi forumlar.[DOUBLEPOST=1433244886][/DOUBLEPOST]Muscletech %100 Ultra Pure Amino Liquid 946 ML antremandan 15 dk önce 2 yemek kaşığı,antremandan sonra 2 yemek kaşığı
:Hardline BCAA Matrix 630 GRAM antremandan 15 dk önce yarım ölçek antremandan sonra yarım ölçek
Hardline Glutapure 120 Kapsül günde 3 kapsül sabah,antreman sonrası,gece yatmadan önce
Weider Pure Creatine 600 Gr antremandan 15 dk önce 3 antreman sonrası 3. 4 hafta kullanıp minumum 10 gün ara vermelisiniz,ara verdikten sonra tekrara başlayabilirsiniz.
İyi forumlar.

Muscletech %100 Ultra Pure Amino Liquid 946 ML antremandan 15 dk önce 2 yemek kaşığı,antremandan sonra 2 yemek kaşığı
İyi forumlar.[DOUBLEPOST=1433244886][/DOUBLEPOST]Muscletech %100 Ultra Pure Amino Liquid 946 ML antremandan 15 dk önce 2 yemek kaşığı,antremandan sonra 2 yemek kaşığı
İyi forumlar.
Teşekkürler çok Sağolun

Back
Yukarı