Kreatin'in Kalıcı Etkisi Var mıdır ?

Merhaba,
Ben kürek sporu için creatin almayı düşünüyorum ama merak ettiğim bir şey var. Kreatin internette gerekli enerjiyi sağlar ve performansı arttırır, yorgunluk hissini azaltır diyor. Acaba kreatin'in kalıcı etkisi var mıdır ? Düzenli kullanımdan sonra bıraksak kuvvet azalır mı ? vücut tekrar eski kondisyonuna mı döner?

Kullanmadim ama mantiken birakirsan elbetteki etkisi gidecektir

Kullandim. Ciddi bir guc artisi olmayacagi gibi ciddi bir guc eksikligi de hissetmeyecek arkadas kreatini birakinca. Kreatin hakkinda sadece forumda yazilanlari degil de yabanci bilimsel makaleleri de okumanizi tavsiye ederim.

ağırlıkda düşüş azalma falan olmuyor bazıları psikolojik olarak supplementlerle kaldırıyor sanırım ağırlıkları..

4 farkli marka mono formda kreatin kullandim 1 de cellmass kullandim kesinlikle kalici etkisi yok

Creatinin en buyuk ozelligi kaslara su toplatarak hacim vermesi diyebiliriz guc artisi falan cok gercekci degil
Creatin gittimi su tutmada biter mantik bu

Kreatin kullanımını bırakınca kuvvette bir miktar düşme olabilir ama kullanım sırasında doğru bir güç rutini uygulandıysa, ki kreatin bu rutini "doğru uygulama" kısmında sana yardımcı olacak, programa başladığın döneme göre kazançlı olarak bitirmiş olursun. Önemli olan da bu zaten.

Back
Yukarı