Kilo alma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

burakfx

Üye
Selamun aleyküm arkadaşlar fitness başlayalı 1 ay oldu nerdeyse 1 aydır kilo alma programına uyuyorum ve son 4 gündür hardline pro gainer aldım onu içiyorum fakat bugün 83 kiloysam yarın gidip baktığımda 78e düşüyorum bunun neden ine olabilir? Vucüt gelişiyor boy 1.95 kilo 78

bir günde 5 kilo acayip bi oynama hep tarıldığın yerde tartıl belki onunla ilgisi vardır
hocam evde de aynı durum , spor salonunda da hatta çalıştığım yerin yanında kargo var kargonun ki doğru olduğu için orda bile tartıldım hep aynı ya anlamıyorum çok çabuk alıyorum çok çabuk veriyorum

Günden güne o kadar değişmesi ekstrem durumdur. Yani vücudun su topladığında ve bol sıvı tükettiğinde tartılmışsındır. Diğer günde vucuttan su atıp mide boşken tartılmışsındır.
hocam antremandan önce de bakıyorum sonra da ve 2 haftada omuzdan 7cm gögüsten 5cm kalçadan 4 cm büyüme var çok hızlı gelişiyorum ama kilom geri gidiyor günlük 3L su içiyorum aynı yemeklerı yıyorum programa uyup ama düşüyor işte :(

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link :

Arama Kelimeleri :

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı