SCHWARZXXL dedi:"Kaşlarını aldıran kız ne işe yarar?" diye bir soru dünya döndükçe tartışılmayacaksa bu da tartışılmamalı. Kişinin kendi için yaptığı birşeyi, durumdan kendine pay çıkarıp, üzerinden bana yaranmaya çalışıyor nevinden mesajlar çıkartıp mabadını havalandıranlara itibar etmemek gerek. Sonuçta internet piyasasında kendini üzerine sineklerin saldırdığı bir parça tezek zanneden çok dişil humanoid var. Webcami burunlarının köküne soktukları fotoğraflarla erkek avına çıkıp milletin kendileri için çıldırdığını, kolunu bacağını şişirdiği zannıyla heves edip yazı yazmış çoğu.
Netice itibariyle, her zaman derim, herkesin alıcısı, talibi, ihtiyaç duyanı var. İhtiyaç duymadığını iddia edenler için çabalayan da yok. Kendi kendilerine gelin güvey olmuşlar bize de izlemek, eğlenmek nasip olmuş.
eyvallah veyron. sağol. sporla vakit geçirdikçe aleyhteki beyanatlara da bağışıklık kazanıyoruz.Veyron dedi:schwarzxxl ufkumuzu açıyorsun her zmanki gibi
Eksisozlukte senin için yazdığım yorumun son cümlesini burayada yazıyoruum
bkz: üstat
SCHWARZXXL dedi:eyvallah veyron. sağol. sporla vakit geçirdikçe aleyhteki beyanatlara da bağışıklık kazanıyoruz.Veyron dedi:schwarzxxl ufkumuzu açıyorsun her zmanki gibi
Eksisozlukte senin için yazdığım yorumun son cümlesini burayada yazıyoruum
bkz: üstat
testesterone dedi:ben bunu şöyle açıklıyorum bu demiş oldugunuz sitede yorum yapan tipler mutlaka bir body salonunun tezgahından gecmiş ve malesef başarılı olamamış tiplerdir
teyzemin oğlu bir gün bana teyze oğlu birazda beynini geliştir demişti ama hiç alınmadım takmadım bile anlayacagınız tın ama araştırdım ve onunda bi zamanlar body salonuna 3 ay gidip hayal kırıklıgına ugramıs oldugunu anladım bu tipler iki ay body salonuna gelip vucut yapacagını sanan narsist egoistler olup 2 ay sonra teyze oğlum gibi hüsrana ugramıs tiplerdir