Striker
Üye
Arkadaslar öncelikle futbolcu olduumu coğu kişi bilir forumda ben 91 li boyum 185-77 tek isteğim karın kası ama göbeğim yo ksadece karın düz duruyo ince ve düz:S ve beslenme programımı deiştirdim sakın futbolcusun ne yersen olur demeyin beslenmeyi çok önemsiyorum haftada 2 gün bodye gidiyorum ağıırlık programım Dumbell curl-bench press-inclne bench-peck deck-lat enseye çekiş -bide deişik bi makine var ismini bulamadım oturuyosun çekiyosun ama kürek deil deişik makine ayak içinse leg press-leg ex-leg curls bunları yapıyorum fiziğim iyi sayılır hedefim hafif kolları biraz daha kas kütlesi eklemek ve 2 günde cardio yapıyorum 30 dk dan beslenme programımı yazıcam bu arada profum sezon başlamadan bişiyler yapmak istiyorum
-----Programım-----
saat 10.00-12.00 arası iki kepek ekmeği arası lor +domates 1 büyük bardak yarım yağlı süt
saat 13.00-15.00 arası makarna(haşlama kuru hali bi küçük çukur tabak içinde haşlaynca büyüyor) +domates rendesi+yoğurt+et olarak (tavuk bonfile-ciğer-kıyma-haşlama tavuk evde duruma göre bulunuyor bunların hepsini karşıtıryorum güzel ve fazla yağlı olmayan bi besin çıkıyor ortaya)
saat 16.00-17.00 gene kepek ekmekli lorlu tostum
saat 18.00-19.00 1 tabak mercimek yemeği karaşimşek +varsa et türü bişiler iki dilim kepek ekmeği beslenme düzenim bu buna ne eklym yada çıkartym siz büyüklerim danışmak istedim umarım yardımcı olursunz olmassanızda canınız saolsun
-----Programım-----
saat 10.00-12.00 arası iki kepek ekmeği arası lor +domates 1 büyük bardak yarım yağlı süt
saat 13.00-15.00 arası makarna(haşlama kuru hali bi küçük çukur tabak içinde haşlaynca büyüyor) +domates rendesi+yoğurt+et olarak (tavuk bonfile-ciğer-kıyma-haşlama tavuk evde duruma göre bulunuyor bunların hepsini karşıtıryorum güzel ve fazla yağlı olmayan bi besin çıkıyor ortaya)
saat 16.00-17.00 gene kepek ekmekli lorlu tostum
saat 18.00-19.00 1 tabak mercimek yemeği karaşimşek +varsa et türü bişiler iki dilim kepek ekmeği beslenme düzenim bu buna ne eklym yada çıkartym siz büyüklerim danışmak istedim umarım yardımcı olursunz olmassanızda canınız saolsun