kas erimesi

307KD

Yeni Üye
arkadaşlar benim sormak istediğim kas erimesiyle ilgili... biliyorum kas erimesi başka konularda açılmaz işte çok antreman olursa kas erir filan diye... Benim soracağım bu değil ama buna paralel gene de! :)

Şimdi ben ankaradayım spor da yapıyorum ağırlık ve yüzme... beslenmem de düzgün evde. şimdi temmuz sonu gibi alanyaya gideceğim. Malum orada uzun süre kalmak için de sadece kalışa para verip paramı çok çok iyi kullanmam lazım! :) Bu durumda minimal beslenmeliyim ki gece bir yerlere gidebilme şansım olsun :) Şimdi ne yersem eğer minimal şekilde az para harcayarak kaslarım erimez 15 gün filan sürecinde?!?!

sabah bir ekmek alıp arasına salam koysam akşam da aynen salam koyup yesem bu şekilde 15 gün devam etsem kaslarımda erime olur mu yoksa vücut hep karbonhidrat mı yer ve proteinlerimi yakmaz? kısacası zayıflama olmadan bu 15 günümü geçirmem gerekiyor :) proteinlere zarar vermeden :)

ne önerirsiniz? sabah ve akşam burger kingten 3 tl ye büyük boy patates yesem de olur mu acaba bir de?

şimdiden sağolun!

307KD patates kızartması, işlenmiş et (salam) ürünleri sağlıklı değildir ve sizin için yüksek protein sağlamazlar en iiyi ve ucuz yoldan protein almaya devam etmek istiyosanız istediğiniz öğünde lor peynir ve yumurta tüketiniz (sarısından kaçarak) bu sayede gece eğlenmeyede para kalır... :D

En ucuz ve en temiz protein kaynağı yumurta. Ama sakın çiğ içmeyelim olur mu ?

anladım... teşekkürler ama yumurtayı nerede yapıcam o da sorun tabi ki :) sırf ekmek tüketsem ve protein almasam 15 gün boyunca yani vücut karbonhidrat depolarına yüklenip protein yakmaz mı?!? bunu da sormak istiyorum :)

arkadaşlar benim sormak istediğim kas erimesiyle ilgili... biliyorum kas erimesi başka konularda açılmaz işte çok antreman olursa kas erir filan diye... Benim soracağım bu değil ama buna paralel gene de! :)

Şimdi ben ankaradayım spor da yapıyorum ağırlık ve yüzme... beslenmem de düzgün evde. şimdi temmuz sonu gibi alanyaya gideceğim. Malum orada uzun süre kalmak için de sadece kalışa para verip paramı çok çok iyi kullanmam lazım! :) Bu durumda minimal beslenmeliyim ki gece bir yerlere gidebilme şansım olsun :) Şimdi ne yersem eğer minimal şekilde az para harcayarak kaslarım erimez 15 gün filan sürecinde?!?!

sabah bir ekmek alıp arasına salam koysam akşam da aynen salam koyup yesem bu şekilde 15 gün devam etsem kaslarımda erime olur mu yoksa vücut hep karbonhidrat mı yer ve proteinlerimi yakmaz? kısacası zayıflama olmadan bu 15 günümü geçirmem gerekiyor :) proteinlere zarar vermeden :)

ne önerirsiniz? sabah ve akşam burger kingten 3 tl ye büyük boy patates yesem de olur mu acaba bir de?

şimdiden sağolun!

Gülü seven dikenine katlanır. :) Para derdine düşüp sağlıksız besleneyim demeyin... Ha gece çıkıp alkolün dibine vurucam eğlenicem diyorsanız zaten ince hesaplar sökmez o vücuda gidin tatilinizi kafanız rahat bir şekilde yapın döndükten sonraki vücut durumunu birşekilde telafi edersiniz...

yarım kılo lor peynırı 3 lıra
1 lıtre sut 1.5 lıra
2 ekmek 1.5 lıra

gunluk 6 lıraya lordan 5*20=100 gr sutten 30 gr toplam 130 gr proteın alırsın..ekmekte 6*70=420 gr karbonhıdrat saglar..4e ayırıp yersın en ucuz yoldan zahmetsız beslenme..

:) tatil veya gece biyerlere gitmek için bence kaslarını eritmeye gerek yok arkadaşım ya:)
yazık o kadar çalıştıgın zamana emeğine bence beslenmen daha önemli:)
yinede sen bilirsin karar senin bol şans:)

tüm tavuk pişmiş 6 ytl yumurta al kaynat hergün 2 tane yumurta beyazı ye ekmeğin içine koyup yersen doyarsın hertürlü bakarsın kendine çok bişi tutmaz

sabah lorlu yarım ekmek yap
ögle üstü tonbalıklı yarım ekmek yap
akşam lorlu tonbalıklı sandwç yap :D

Eee 3 öğün etti, metabolizma ne olacak? :D

O yedikleride depolanmasın başka bir yerlere.;)

Back
Yukarı