Karın Kasları İçin Diyet Önerisi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
-Birey 24 saat aç kaldı ve spor yaptı diyelim peki sizce enerji ihtiyacını nereden nasıl karşılayacak (unutmayın birey 24 saattir aç)?

-Emin olun vejeteryan olmadan da bu dedikleriniz yaplabiliyor. Mesela ben kendi yemeğimi kendim yapıyorum. vejeteryan olmamama rağmen çok fazla yemiyorum.
Demek ki vejeteryan olmadan da bu dedikleriniz yapılabiliyor.

Fazla yemiyorsan bunu açıkla.
benim bahsettiğim Tereyağlı iskender, sucuklu yumurta, sossis(nişasta) gibi
vıcık vıcık yağlı dönerleri yemiyorsan. İyi o zaman

24 saatlik aç vücut göbekteki yağlarını yakar. Gözle bile görürsün. 1 günde, 1 yıl değil.

Son düzenleme:
Burada yazdığım herşey deneyimlerim. Teorik değil.
Kimse kitap okuyarak, yurtdışında tatil yapmış sayılmaz.
24 saatte öyle kas erimez, yağ dönüşmez. Bu çok sunni şişmiş bodycilerde olur.

Ramazan 'da 2 km koşu, bütün istasyonları çalışıyordum.
O karın kasları ortaya çıkarmak çok zor...o orta çizgi tam erimesi lazım.

O yüzden evhamlı olmayı bırakın, saçma kas erirmiş kuruntulularına kapılmayın.

Vejetaryanlık beslenmenizi düzenler. Çok fazla yemenizi önler.
Kendi yemeğinizi kendiniz yapmaya teşvik eder.

iyi çalışmalar

deneyimleriniz mi :D afedersiniz kaç yıllık deneyimlerinizle bunu söylüyorsunuz ve sythnol hariç sunni bodyci gösterirsenniz bizde ŞİŞMEK isteriz hava felan mı basıyorlar :D :D kortizol un etkisini bilmeden konuşma o kadar kolay ki:)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:47 ----------

Fazla yemiyorsan bunu açıkla.
benim bahsettiğim Tereyağlı iskender, sucuklu yumurta, sossis(nişasta) gibi
vıcık vıcık yağlı dönerleri yemiyorsan. İyi o zaman

24 saatlik aç vücut göbekteki yağlarını yakar. Gözle bile görürsün. 1 günde, 1 yıl değil.

24 saat açlık tüm göbek yağlarını eritseydi hepimiz bunu yapardık emin ol ama söylediklerin cehaletin sınırıdır. daha üst yok

Bugün gittim özel diyetisyene ölçtürdüm yağ oranımı %6.9 çıktı.Çok fazla ödemin var dedi proteinli beslenmeyi bırakmadan,ödemi nasıl indirebilirim ?

o aletlere ben hiç inanmıyorum da neyse. bu arada ödem çözmek için kiraz sapı, yeşil çay, saplarıyla beraber maydanoz iyidir.

Elektrik akımıyla ayak altından ölçüyo,piyasadaki en güvenilir alet.Diğeri zaten Türkiyede yok havuzlu yağ ölçümü.

Öğün aralarında çay, neskafe içebilirsin. Şekersiz.

Sabah yemeği
Yulaf ezmesi ve süt

Öğle yemeği
1 tabak yemek ve meyve

Akşam yemeği
1 tabak yemek ve kuruyemiş

Un, tuz, şeker yok. Yani bakkalı unut. Kuruyemişçi ve manavdan beslen sadece. Ek olarak metobolizma hızlandırıcı almanı öneririm. Super cuts 3 gibi. :D

Öğün aralarında çay, neskafe içebilirsin. Şekersiz.

Sabah yemeği
Yulaf ezmesi ve süt

Öğle yemeği
1 tabak yemek ve meyve

Akşam yemeği
1 tabak yemek ve kuruyemiş

Un, tuz, şeker yok. Yani bakkalı unut. Kuruyemişçi ve manavdan beslen sadece. Ek olarak metobolizma hızlandırıcı almanı öneririm. Super cuts 3 gibi. :D

Zaten yemiyorum FtgO başlığı azcık okusaydın fikir sahibi olabilirdin.

marlon teixeira yı baya tanıyorum.onda vücuttan ötesi olan şeyler var.adam yok yakışıklı biri ve genetiği tam bir dünya karması.vikipedi den onun bilgilerine ulaşabilirsin.soy geçmişinde birden çok ırk var

Yağsız olsan bile vücutta ki deri altı su bile önemlidir diye düşünüyorum.

Ben yazın karboyu kısıp ara sıra idrar söktürücü kullanıyorum fakat sadece yazın belli zamanlarda, kuru bir görüntü sağlıyor.

Ama tabiki tavsiye etmiyorum sağlıklı bir yöntem değil.

2 ay belki kısa bir süre ama 3'üncü 4'üncü ayda emeklerinin karsılığını almaya başlarsın :)

Hocam diyetisyene gittim %6.9 yağ oranım çıktı,vucüdum ödem toplanmış proteinli beslendiğim için,bilmem kaç ödem var dedi ama suyu atamıyormuşum idrar ile idrar söktürücü kullansam belirginleşir mi abdominallerim ? Diyetisyene sormayı unuttum.

İdrar söktürücü vücuttaki suyu atmaniza yardimci olur bunun nedeni karaciğer ve böbreklerinizin iyi çalışmıyor olmasından kaynaklanıyor olmalı ama şöyle bir durum var ilaçlara başvurmak yerine doğal çözümler arayın örneğin yeşil çay tüketin bolca su için günde 4 litre olabilir .

İdrar söktürücü vücuttaki suyu atmaniza yardimci olur bunun nedeni karaciğer ve böbreklerinizin iyi çalışmıyor olmasından kaynaklanıyor olmalı ama şöyle bir durum var ilaçlara başvurmak yerine doğal çözümler arayın örneğin yeşil çay tüketin bolca su için günde 4 litre olabilir .

Spor yaptığım gün 3 litre su tüketiyorum,doktor çok su tükettiğimi söylemişti.İdrar sökücü hemen bir etki yapmaz mı 1 haftada ? Yeşil çay içerim içmesinede etkisi biraz daha uzun süre sonra görülmez mi ?

Spor yaptığım gün 3 litre su tüketiyorum,doktor çok su tükettiğimi söylemişti.İdrar sökücü hemen bir etki yapmaz mı 1 haftada ? Yeşil çay içerim içmesinede etkisi biraz daha uzun süre sonra görülmez mi ?

3 litre su atmak isteyen birine göre çok 2 litre felan için normalde 4 litre içilmesi taraftarıyım ama su atıcaksanız 2 litre su ve 0 tuzla kısa sürede vücuttaki suyu atabilirsiniz

benim anlamadıgım bir nokta var colemanın cutlerin vs. karın kasları fitness modellere (örn:lazar angelov) gore daha bir göbek gibi duruyor bu yarışmalarda tam denife bi sekilde cıktınlarında bile boyle sebebi karın kaslarına cok hacim aldırdıklarından mı kaynaklanıyor ?

benim anlamadıgım bir nokta var colemanın cutlerin vs. karın kasları fitness modellere (örn:lazar angelov) gore daha bir göbek gibi duruyor bu yarışmalarda tam denife bi sekilde cıktınlarında bile boyle sebebi karın kaslarına cok hacim aldırdıklarından mı kaynaklanıyor ?

Growth hormonu ve stereoid aldığı için iç organlar büyüyor,yani mide büyüyor genişliyor.Bu da göbek çıkmasına sebep oluyor.Yoksa Lazar Angelov'un karın kasının hacmi kimsede yok.

• Like
Reactions: OvO
Growth hormonu ve stereoid aldığı için iç organlar büyüyor,yani mide büyüyor genişliyor.Bu da göbek çıkmasına sebep oluyor.Yoksa Lazar Angelov'un karın kasının hacmi kimsede yok.

peki colemanın karın kası özellikle assadaki 2li benim avuc icim genişliginde nerdeyse fakat lazar angelovnki baya hacimli olmasına ragmen genis bir alan kaplamıyo bunun genetiklemi alakası var yoksa aldıkları hormanlarla mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı