Karın Kası Çıkarmak İçin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beyler boyum 1.82 kilo 79 yağ oranım %19. Yaklaşık 9 sene body ile uğraştım ama artık bıraktım fitness türü çalışıyorum. Kas kütlem %61.5 civarı. 2002 yılında bi bulk olayım kas yapayım sonra yağları eritirm diye bir kilo aldım 100 kg'nin üstüne çıktım inemedim bi türlü. 7 sene kadar o kiloda kaldım son 3 senedir uğraşa uğraşa 79 kg'ye kadar indim. Karnı tam manasıyla çıkarmak için kaç kilo olmam lazım? Kemik olarak iri kemikliyimdir. Ben 70 kg civarı düşünüyorum sizce ? Bide destek ürün şart mı carnitine falan? Bu ürün olmadan olmaz mı?

Carnitine e fln para verme. Suplement desteği kullanıcam diyosan Lipo6x black , Animal Cuts vs gibi etkili termojenik yağ yakıcıları tercih et ki bi işe yarasın ;)

Evet arkadaşlar en son %19 olduğundan bahsetmiştim yağ oranımın. Dün diyetisyenime uğradım ölçüm yaptı yağ oranımın %14.6'ya düştüğünü söyledi. Haliyle sevindim:) Boyum 1.82 cm kilo aç karnına 77.3 çıktı. Vücutta 11.3 kg toplam yağ var. 90 kgden başladım ekimde 77.3 kg'ye kadar düştüm. 80 kg'ye kadar benle aynı boyda olan forumdaki arkadaşlar gibi pek bişi belli olmuyordu ancak 80 kilonun altına düştükçe karın belirginleşti hafiften ama hala yeterli düzeyde değil. Çünkü bariz şekilde hacıbekir lokumları-baklavalar vs görülmüyor:) Karnı bariz çıkartmam için % kaç yağ olmalı yardım pls?

... yağ oranı bence %19'u yanlış ölçmüş olabilirler... hemen sevinme.. doğrusu %14.6 çıkmıştır belkide :)

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

arama kelimeleri : l carnitine , karnitin , karın kası , yağ yakımı , karın vb..

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı