kadango - yaş:17, 180cm, 80kg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kadango

Üye
2 aylık,düzeltme geçmişim ve daha önceden de yazları bir aylık çalışma var.İki yaz çalıştım,ayrıca düzenli olmasa da yaz kış yüzme...24 Mayıs 1992 doğumluyum,180cm boy 80kg'ım.Benim göremediğim eksik kısımlar konusunda beni bilgilendirirseniz sevinirim.Hani şunu yapsan daha iyi gözükür gibi.Hemen kalça üstü yanlar için çalışıyorum,onu atlarsanız iyi olur.

Omuz:124cm

Kol:35cm

Göğüs:104cm

Fotoğraflar;

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar kısa sürede ne kadar alt yapın olsa bile iyi denebilecek bir vücut. Ben gögüs ve karnını beğendim. Bicepsler ufak; zaten ufak olması gerekir. Kanatlar da idare eder. Eksik çok; ama bu spora verdiğin emeği göz önünde bulundurursam çok iyi durumdasın. Çatın fena değil. Obliklerin de ufak sayılabilir. Kısa sürede yüksek verim alacağını düşünüyorum bu vücutla.

Bu kadar kısa sürede ne kadar alt yapın olsa bile iyi denebilecek bir vücut. Ben gögüs ve karnını beğendim. Bicepsler ufak; zaten ufak olması gerekir. Kanatlar da idare eder. Eksik çok; ama bu spora verdiğin emeği göz önünde bulundurursam çok iyi durumdasın. Çatın fena değil. Obliklerin de ufak sayılabilir. Kısa sürede yüksek verim alacağını düşünüyorum bu vücutla.
Biceps konusunda çalışmalarım var,ona yoğunlaştım.Oblik çalışmıyordum hiç fakat yeni yeni başladım yanları eritmek adına özellikle...Özellikle yaz sonu büyük değişim olacağını umuyorum.

kadango

Başlığınız açıklayıcı değildi.
Bu sefere mahsus başlığınızı editledim.
Bundan sonra açacağınız başlıkların açıklayıcı olmasına özen göstermeniz ricamdır.
Modum yardım,almak için açtım konuyu.Arkadaşlar fikrini beyan etsin diye,hatırladığım kadarıyla başlık da bundan bahsediyordu.Konunun içinde yeterli açıklama zaten var;boy,kilo gibi...Herneyse bir daha her türlü özelliğimi başlığa yazarım:p

Arkadan tek biceps pozunda omuzun 3 başı süper çıkmış.2-3 kilo daha yağ versen bu yaz çok kıskananın olur ;) Bide triceps pozu alalım

2z99jtg.jpg

Üstteki resimler soğuk,triceps fotosu sıcaktı.Ondandır,aldığım pozisyon gereği karnımı biraz içeri çekme gereği duydum.Hafif içeri çekik triceps fotosunda.Fakat göbek bölgesinden her geçen gün yağ kaybediyorum.Yaklaşık bir ay sonra iyice belli olur tahminimce.

:(Hadi üstadlar boş geçmeyin neredeyse 500 okuma var 5-6 cevap anca
Forumda üstad, usta, hacı, abi gibi sıfatlar kullanmak yerine üye isimleriyle hitap ediniz.
Kötü bir niyetiniz olmasa bile yanlış anlayanlar çıkabilir ve ortam gereksiz gerilebilir.
Kuralların bu maddesinin uygulanmasına o nedenle özen gösteriyoruz.
Anlayışınız için teşekkürler.

180 boy 80 kilo o kol kusura bakma ama cok düşük cok yağlı vücudun var ama yolun başındasın daha bırakmadan devam etmen dileğiyle bol şans...
Ukalalık olarak algılamayın ama yağ oranını nereden yolsa çıkarak tahmin ettiniz.Tamamen Boy-Kilo olarak mı yoksa başka belirtileri mi var?Biceps'ler hakkında haklısınız biraz ölçüsüz kalıyorlar.Konuyu açtığımda gördüğüm en fazla kiloyu yazmıştım.Mesela şöyle diyeyim,normal beslenilmiş bir günde akşam halısaha maçından geldikten sonra çıplak 76.5 civarı geliyorum.Gün içinde 78.5'larda dolaşıyor.Diyet yapıyordum zaten 79'ları görmüyorum artık.

50kg Bench giriyoum,20-25 tekrarlı.Evde fazla ağırlık yok en fazla böyle.Sete toplam 10kg kadar ekleme yaptım ama biryerden ikinci el,adamakıllı plaka bulamıyorum.Bir ay kadar düzenli salona gideceğim ondan sonra haftada 1-2 gün gidebileceğim.10kg da dambıl...60kg Bench denedim 10-12 civarı anca tekrar yapabiliyorum.Gönül ister ki 60 altına girelim ama yok işte..Evde bench sehpası da yok normal mekik sehpasının altına sağlam bir tabure koyup yapıyorum.Evde yer de yok kuracak,şu halimle bile sıkış tepiş çalışabiliyorum.Odam malesef bana ait gibi görünse de hiçbirşeyi istediğim gibi düzenleyemiyorum:(İdare etmeye çalışıyoruz işte ne diyeyim...

Ukalalık olarak algılamayın ama yağ oranını nereden yolsa çıkarak tahmin ettiniz.Tamamen Boy-Kilo olarak mı yoksa başka belirtileri mi var?Biceps'ler hakkında haklısınız biraz ölçüsüz kalıyorlar.Konuyu açtığımda gördüğüm en fazla kiloyu yazmıştım.Mesela şöyle diyeyim,normal beslenilmiş bir günde akşam halısaha maçından geldikten sonra çıplak 76.5 civarı geliyorum.Gün içinde 78.5'larda dolaşıyor.Diyet yapıyordum zaten 79'ları görmüyorum artık.

insanın kilosu vücut yağ oranını söylemez bazı insanlar vardır 1.60 boy 80 kilo full kas bazı insanlar vardır .Vücutta yağ oranı arıyorsan kilo & boy orantısında cıkan bel ölcümüne bakmalısın ; benim bir arkadaşım var başladığında 56 kiloydu 1.65 boyu var kolları 23-24cmydi ve yağlıydı vücudu şuanda boyu aynı ve hala 56 kilogram fakat kolları 32-33cm geliyor ve yağı gitti demek istediğim şu ; vücutta yağı aramak istiyorsan insanların beline bakman yeterlidir vücudun yağlı oradan yağlı olduğun belli mesela sen bu kilonu korusan 4-5 ay daha devam edersen her antremanda vücudun yağ yakacak, ve aldığın kaloriler kas kütlesi olarak dönecek kolların büyüyüp 38-39 olacak , konu bicepsler değil vücut yağ oranı yavaş yavaş heryer gelişir ayrıca siz yeterki sabırlı olun ve DOĞAL beslenin;)

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı