Kaç Tane Şınav Çekebiliyorsunuz? (Anket)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan opasan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kaç Tane "Şınav" Çekebiliyorsunuz?

• Total voters
    3.393
Kanadalı Roy Berger 30 ağustos 1998'de Kanada
smiliv.gif
Otowa
smiliv.gif
Central Canada Exhibition'da bir saatte 3 bin 416 şınav çekerek Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.
Maxicep.com - Dünyanın En Fazla Şınav Çekme Rekoru

ŞINAV SADECE GÜCÜ GÖSTERMEZ. KONDİSYONU DA GÖSTERİR. KENDİ AĞIRLIĞINCA HALTER KALDIRAN AMA 10 TANE ÇEKEMEYEN ARKADAŞLAR VAR.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:19 ----------

300 ŞINAV İMKANSIZ DEĞİL......... İŞTA DELİLİ GUİNNES REKORLARINDA

Kanadalı Roy Berger 30 ağustos 1998'de Kanada
smiliv.gif
Otowa
smiliv.gif
Central Canada Exhibition'da bir saatte 3 bin 416 şınav çekerek Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.
Maxicep.com - Dünyanın En Fazla Şınav Çekme Rekoru

• Like
Reactions: Azi
valla bende hiç çekemiyordum sonra evdeki 5 kiloluk dambılla arka kol çalıştım falan derken heves o heves derken Vg de başlayınca canım sıkılınca 15 yaparım :D tuhaf olay geçrketen :D bu arada o 100 ve üzeri yapanlar ne yiyonuz siz :D

2 ay önce şınav çalışayım dedim 3 antremanımda tek seferde 100 çıktım:D

Bizim sosyal hocası söyledi yavuz sultan selim atıyla barfiks çekiyormuşhyper_

sqaut-deadlift-shoulder press ve rowing de yapıyormuş zamanında. epey bir kaynakta geçer yavuz sultan selim'in ağırlık çalıştığı

Kafayı yediniz mi olum siz o devirde halter dumbell mı varmış

taş bloklar, halatlar, kütük vs yeterli... okay tiryakioğlu "yavuz" bu kitapta bahsi geçiyor şimdi aklıma geldi.

• Like
Reactions: Azi
Hiç denemedim kaç tane şınav çekebildiğimi, şınavı çalışma rutinlerimde programıma dahil ettiğimde 40*3 yapardım, ancak hem kendimi çok zorlamak istemeyişim, hem de şınavdan sonraki haraketlerin verimli olmasını istemememin bunda etkisi var, off günlerde de boşu boşuna kasları zorlamak istemediğimden hiç denemiyorum bile. Ancak tahminim, yorgun değilsem ve iyi dinlenmişsem 100 çekerim gibi geliyor.

Ben one hundred push-ups programını uyguluyorum 6 haftada 100 şınav vadediyor şu an 3. haftadayım 35 tane çekiyorum tek seferde mesela bugün 5 set uyguladım 14-18-14-14-20 şeklinde tabi normal agırlık çalışmalarına ve kardiyoya devam ettiğim için biraz zor oluyor ama 6 hafta boyunca uygulayacağım bu programı herkese öneririm...

Back
Yukarı