Arkadaşlar bu durum yurtdışında daha hoş karşılansa da aslında orda da pek farklı değil.
Bir avantajları var onların. Nesil olarak daha uzun oldukları için 42 kolu olan 1.75lik birinden çok daha düzgün duruyor 42 kolu olan 1.85lik bir adam.
Herkes kısa demiyorum ama hatun gidip de o boyda o kütleyi görünce ister istemez ön yargıya kapılıyo.
2.si ise Karasan' ın bir yazısında geçiyordu. Erkekler kadınların kendilerini seksi bulması için gerekenden 13 kilo daha fazla kas istiyorlarmış.
Her ne kadar mantıklı düşünmeye çalışsanız da bunu tam olarak çözemezsiniz. Birçok kıza sorup bir cevap alsanız bile size mantıklı gelmez. Kafalar farklı çalışıyor.
Ama anlayışlı olmak lazım. Bizim de anlayamadığımız birçok konu var onlarla ilgili.
Kendi açımdan en mantıklı bulduğum yorum şu:
Bir manken vücudu düşünün kıyafetle mükemmel durur. Ne giyse yakışır. (Erkek mankenlerden bahsediyorum)
Fakat normalde fit bir vücuttan ötesi yoktur.( Örn: Brad Pitt Fight Club, biraz daha öresi Brad Pitt-Snatch)
Şimdi pankreas güreşlerindeki adamları düşünün. Ben bile bakınca gözüme giydikleri günlük kıyafetlerle güzel gözükmüyorlar. Sakın kimse üstüne alınmasın arkadaşlar. Zevkler ve renkler tartışılmaz.

Kimseyi yermek gibi bir amacım yok.
Kütle arttıkça malesef estetikten uzaklaşıyorlar. Tamam üstsüzken kas-kütle göze bir nebze güze gelse de bir yerden sonra boğum boğum olmaya başlıyor insan.
Son olarak şunu söylemek istiyorum. "Kaslı birini göbekli birine tercih ederim" demelerinin sebebi ise kas diyince akıllarına gelen yukarıda bahsettiğim gibi insanlar olduğu için diye düşünüyorum.
Lütfen kimse üstüne alınmasın. Böyle bir konuda olabildiğince bayanların gözünden bakmaya çalışmak lazım.
Yazdıklarımdan rahatsız olan varsa istek üzerine silinebilir.
Herkese iyi sporlar dilerim.