Kızlar neden kaslarımızın ıgrenc oldugunu dusunuyor

bu foto herşeyi özetliyicek :D sağ üstteki kadın hee belki çıkaramamış olabilirsiniz :D

q170p.jpg
gerçekten tamamıyla özetlemiş :)) üstteki fotoğraflardaki gibi kas asla güzel ve estetik durmuyor aksine çok kötü bir görüntü

Kıskançlık ve kibir yüzünden. Bir çok kız güzel bulurken kendini beğenmişler kendi göbeklerinin etrafındaki 3 farklı kıtayı görmeden eleştiride bulunabiliyorlar. Bir erkeğe yakışan her zaman ideal bir kas oranıdır abartılı olanlarıda biliyoruz.

Nedeni çok basit arkadaşlar baskın kadınlar güçlü görünen erkeklerden nefret eder onlara potansiyel bir suçlu gibi davranırlar hatta.Çevrenize dikkat edin baskın kadınların eşleri genelde şişman & çelimsiz erkekler olmuştur.Neden başına bela alsın ki

spor yapma kültürümüz hiç gelişmemiş olduğundandır başlıca nedeni budur aslında ülkemizde kaç bayan düzenli spor yapıyor ve spor hakkında çok bilgili zorlasan %2 falandır durum böyle olunca şişmanlık ve biçimsiz zayıflık bayanlar arasında çok yaygın yakında obez bir ülke olacağız gibi şimdi diyeceksiniz erkekler çok mu fit hayır aynı şekilde bizler ülkemizin yüzde kaçını oluşturuyoruz kaslı erkekler olarak yine zorlasak %2 civarıdır çok azınlıktayız yani bayanların hepsi yağsız uçuk ölçülerde olmayan kaslı erkeklerden hoşlanır ama sorun şu bu durumun peşinden iki türlü kıskançlık gelir biz kaslıyız yediğimize içtiğimize dikkat ediyoruz ya kız arkadaşımız eşimiz ne yapıyor spor yapmıyor börekler çörekler yiyor sonuç şişman oluyor fiziğimizi kıskanıyor sonra baskı yapıyor ay çok iğrençsin bırak sporu falan diye gerçek budur
bir diğer kıskançlıkta şu biz azınlıktayız vücut olarak diğer %98lik kısmından üstünüz diğer bayanlarında dikkatini çekiyoruz hangi kız ister kel,tıfıl,göbekli birini fit uçuk kaslı olmayan erkekleri isterler bu bir gerçek işte dolayısıyla bu gerçeği bayanlarda bildiğinden yine baskı yapıyorlar bırak sporu diye bunları artık kabul etmek gerek birde sürekli ronnie yada cutler gibi isimlerden örnek vermeyelim zaten istesekte ezici çoğunluğumuz fit vücuttan öteye gidemeyecek hiçbir zaman kızların gerçekten iğrenç diyebileceği vücuda sahip olamayacağız merak etmeyin
birde şu var kadınlar göbekli,tıfıl,kel erkeklerle evlenmesi yada çıkması başka seçeneğin olmamasından bazı avuntular var neymiş zevk meselesiymiş gelde gülme kadınlar uzun boylu,tipli,başarılı kariyeri olan,konuşmasını bilen fit vücutlu,saçı olan güçlü erkeklerden hoşlanır ama etrafda bu tür erkekler çok azınlıkta olduğu için aza kanaat ediyorlar gerçek budur

Son düzenleme:
Aşırı iri vücutluları body yapanlar hariç kimse beğenmez sadece kızlar değil..ama fit vücutluları herkes beğenir..yani aşırı olmayan kasları beğenmeme gibi bir durum yok.

kızların kaslı erkekleri çekici bulmaması yada iğrenç bulması diyelim çok büyük bir yalan.
yada benim çevremdekiler dişi kategorisine girmiyor
en son bu sporla ilgili karma bir toplulukta muhabbet ederken halk dilinde baklavalarımın olduğunu duyan kızların gözlerinin nasıl parladığını unutmadım ve daha niceleri
akılları gidiyor ama çaktırmamaya çalışıyorlar
ve spora devam ama kendimiz için ;)

fit ve ideal bir vücut kızları bodybuilder vücudundan daha fazla çekiyor bu su götürmez bir gerçek. ama bunlar sadece ilk görüşte etkiler, sonrası tamamen senin muhabbetine, özgüvenine, verdiğin güvene ve anlayışına kalır. kaslıyız diye kız tavlayabileceğimizi düşünmemiz saçma olur. tabi sırf kaslı diye çıkan bir grup da mevcut ama o gruba ne denir bilirsiniz :)

kızların kaslı erkekleri çekici bulmaması yada iğrenç bulması diyelim çok büyük bir yalan.
yada benim çevremdekiler dişi kategorisine girmiyor
en son bu sporla ilgili karma bir toplulukta muhabbet ederken halk dilinde baklavalarımın olduğunu duyan kızların gözlerinin nasıl parladığını unutmadım ve daha niceleri
akılları gidiyor ama çaktırmamaya çalışıyorlar
ve spora devam ama kendimiz için ;)

kız belki fıstıklı baklavadan bahsettiğini sanmıştır :D . Kızlar genelde bu konulara erkekler kadar yüzeysel bakmaz abartı saçmalıkları bırakında gerçek hayata dönün. sırf baklavası var diye biriyle çıkan bi kız görmedim..

buradaki soru şu kızlar neden kaslı erkeklerin vücudunu iğrenç buluyor şimdi tutup konuyu başka yerlere çekmeye gerek yok her erkek bilir zaten bir kızın sadece kaslı diye bir erkekle çıkmayacağını kadınların ilk başta önemsedikleri bir erkeğin kariyeridir iş hayatında başarılı yaşam standartı yüksek bir erkek kel,göbekli ve kısa boyluda olsa fit vücutlu ve yakışıklı erkeğin rüyalarında bile göremeyeceği çok güzel kültürlü bir kızla sevgili olabilir bu bilinen bir gerçek biz erkeklerin hatası şu ilk önce sağlam bir iş bulup yada yapıp yaşam standartımızı yükselteceğimize sonra fitness sporuna önem vereceğimize ilk önce fitnesss yapıp hatta en komiğide pahalı bir cep telefonu alıp bütün bir ayı yarı aç yarı tok geçirip kızların bize ayılıp bayılacağını sanmamız fit vücut,yakışıklıkla lise ve üniversite yıllarında başarılı olursunuz sonrası tamamıyla sizin kariyerinize bakar ha bu demek değildirki sadece kariyeriniz iyise sevgilinizi ömür boyu mutlu edersiniz yok öyle bir şey yine fit vücutlu olacaksınız,konuşmasını bileceksiniz ve bakımlı olacaksınız

Son düzenleme:
Tip 1 ; Yağ oranı fazla...

Yağ oranı fazla güzellik olarak sadece kendi seçtiği fotoğrafları koyan, özgüveni düşük kişiler diyebiliriz. Sonuç olarak kaslı erkeklerin kendilerine bakmayacağından eminler...Bu yüzden brad pitt çok abartı o kadar bebek yüzlü olmasın, göbeksizde olmaz anacım erkek dediğin kıllı olacak ( dikkat ederseniz bilinç altından farkında olmadan erişebileceği ruh ikizini tarif ediyor )

Tip 2 ; Kıskanç...

Kızlar a dışarıdan baktığınız zaman çok iyi arkadaştırlar, ancak bir anda en sıkı düşmanlara dönüşebilirler...En iyi arkadaşının kaslı ve sexi biriyle çıkma sebebi ile dışarıya karşı şu tür bir sergileme olacaktır ; ıyyy kasta çok iğrenç duruyor

Tip 3 ; Herkesin beğendiğini ben beğenmem mantığı...

Dikkat ederseniz bu da çok popüler oldu. Bazıları kendisini farklı gösterebilmek için içgüdülerini zorlarcasına beğenmiyorum yoluna gidiyorlar....

Sonuç ; Bunu diyenlerin kaslı erkeklerle çıktığını görmek mucize olmaz...

Son olarak bu video belki biraz ölçü olabilir ( dikkat çeken kaslar )

Kadınlar Erkeklerin Neresine Bakar :)) - YouTube

Bir bayan olarak yazıyorum şahsen ben de bilmiyorum .Çünkü böyle kimse tanımadım tanımıyorum da ama benim en büyük tahminim sizlerin de belirttiği gibi kıskançlık ve kedi ciğer meselesi.. Ulaşamıyacağı ve spor yapan bakımlı adamlar kendilerine hiçbir surette bakmayacağı için egolarını böyle tatmin ediyorlar, kıskançlıklarını böyle bastırıyorlar.

Yanlız hiç unutmam gayet vücut yapmış yakışıklı bir çocuğun yanında kısa boylu tombul tombul bir kız görmüştüm ama kızın yüzü çok güzeldi eminim huyu da güzel ki vücutçu abimiz beğenmiş :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Vay arkadaş..Nerdeyse çoğu erkeğin hayatı kız olmuş bırakın artık şu saçmalıkları biraz önünüze bakmayı deneyin ve hiç kimse için de bir şey(ler) yapmayın. Önceliklerinizi değiştirirseniz iyi edersiniz böylelikle de başkalarına gereksiz yüz vermiş olmazsınız. ;)

ne fantazileri var milletimin
bikaç konu eskiye doğru okursanız anlarsınız

Kusura bakmayin ama su forumda kizlarin ''igrenc" diyebilecegi kadar kas kutlesi olan insan sayisi bir elin parmak sayisini gecmez.millet havaya girmis gene.
en doğru yorum olmuş defalarca bu konu altında belirtiyorum kimse anlamıyor sanırım ülkede bb sporunu yapan çok nadir kişi olduğundan herkes 3 ayda kendini cutler olarak görüyor ve kızlarında vücutlarından iğrendiğini sanıyor neyse daha yazmaya gerek yok onlar kaslarımız çok gelişmiş kızlar iğreniyor diye düşünsünler kumdan kaleler yapmaya devam etsinler :)

genelde kızlardan duyduğum kalın kol ve kalın bacaklı seviyolar.ama hayvani bi kalınlık değil hafif balık etli tarzında.tişörtü doldurcak kadar üçgen bi vucut ince bel.kızların nefret ettikleri sanırım iri göğüsler kanat üstüne bide hafifte göbek varken body giyinenler, oklava yutmuş gibi dimdik kasılarak yürüyen kısa boylu bodyciler yüzünden soğudular bu işten.

Abartı vücutlari cogu kiz begenmiyor zaten.Bence kizlara begendirmek istiyosaniz(Bence amaciniz bu olmamali) estetik bir vucuda sahip olmak icin calismalisiniz, cok fazla hacimli olmamali..

Kadınları pek takmamak lazım :D tip , espri , karizma , gogus ve ozelliklere parcalı kalın kollara bayılırlar. Kadnlarn hepsi erkeğinin guclu olmasını ister

Back
Yukarı