Kıyafetleri ile Profesyoneller

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ARSON
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ARSON

Üye
Bazıları çok iyi görünüyor. Bosslara dikkat :)

normal_AC10FinMenPro_2814329.jpg

Kevin Levrone
vh7ymt.jpg

Nasser ve Ron
index.php

15141_1312879544724_1312719650_30945252_2972489_n.jpg

semin_s.jpg

ip6xr4.jpg

VictorMartinez14.jpg

1998-mr-olympia-253-kevin-levrone_20090830_1965229722+copy.jpg

levronebacksm2003.jpg

nasser4i-300x242.jpg

nasser4d.jpg

Blush_Cutler_With_Ronnie_Coleman_Tony_Freeman-570.jpg

199511_205779789440812_100000263761074_738554_1561413_n.jpg

Bu da eşantiyon olsun :

Devam Edecek...

Coleman a hiç yakışmamış harbiden :D :D

Şu Gold's Gym t shirtlerinden bir yerlerde bulamazmıyız ?

Hiç biri gibi olmak istemezdim iğrenç duruyor tabiri caizse ayı gibi :D tabi ki bu benim kişisel görüşüm fit veya hacimli olmak isteyenler var saygı duyarım ama aşırı kas itici oluyor bana göre.

Kardeşim şu gibi konulara terbiye kuralları içerisinde yaklaşın. Gördüğün adamların mesleği bu ve yorumda ki gibi düşünenler öncelikle bunu idrak etsinler; eğer ilerde sizinde mesleğiniz bu olacak olsa aynı yorum sizin içinde yapılabilir.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:45 ----------

5Vf6U.jpg

zd7rF.jpg

xaW2F.jpg

LT1tm.jpg

MPqF6.jpg

CGjmR.jpg

Pgc5E.jpg

9C0D5.jpg

n81mn.jpg

QcZDD.jpg

HWriP.jpg

F8ls6.jpg

uAuPY.jpg

X3iqG.jpg

JdALx.jpg

gPX4r.jpg

eKhNn.jpg

VGYox.jpg

FMfTY.jpg

RME0T.jpg

lee haney'in giyimi çok hoş geldi gözüme. ayrıca dexter da güzel duruyor deri ceketle.

arson kardeşim bu fotoğrafları nereden buluyorsun? gerçekten çok güzel olmuş bu tip resimler paylaşman.

bu arada frank zane'i olympia olarak zayıf bulurum ancak vücudu çok estetik olduğundan (kaşı gözü de düzgün tabi) çok fena duruyor :D

Ronnie e hava basmışlar gibi görünüyor Mavi takım elbisede :D ayrıca ilk foto 10 numara ;)

arson kardeşim bu fotoğrafları nereden buluyorsun? gerçekten çok güzel olmuş bu tip resimler paylaşman.

bu arada frank zane'i olympia olarak zayıf bulurum ancak vücudu çok estetik olduğundan (kaşı gözü de düzgün tabi) çok fena duruyor :D
Rica ederim; beğenmene sevindim r10. Resimler genellikle ironman ve bb.com forumları ile magazin dergilerinin galeri bölümlerinde gözüme çarpan fotoğraflar. Zane i ben de çok severim; kedi tırmalamış gibi resmen :)

Jay Cutlerin kendi bebeğimi acaba ?
Hayır.

q3wUz.jpg

sAk0g.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:46 ----------

smIQF.jpg

QMci4.jpg

GMR0f.jpg

rdDKH.jpg

ODGsW.jpg

IhRTx.jpg

6FUmS.jpg

QHhaG.jpg

NCEEm.jpg

wY8vn.jpg

Xiaid.jpg

UyF0b.jpg

UqIlV.jpg

8e1r0.jpg

Q6nQj.jpg

HO6HR.jpg

BOBYD.jpg

QR1R1.jpg

cqpkA.jpg

LqmSH.jpg

ugd7m.jpg

x5npD.jpg

OSjKb.jpg

Son düzenleme:
Bu Frank Zane nasıl mr oliympia olmuş aklım almıyor,heralde şimdi olsa o vücutla yarışmaya katılma hakkı bile kazanamaz

Bu Frank Zane nasıl mr oliympia olmuş aklım almıyor,heralde şimdi olsa o vücutla yarışmaya katılma hakkı bile kazanamaz

O yılların olympiası 90kg üzeri ve altı diye ikiye ayrılıyor -90da yarışıyordu Zane. +90 Arnold zamanlarına bakacak olursan zaten pek fazla yarışmacı olmadığını ve Arnoldun 2-3 kişi ile yarıştığını görürsün. yani Zane sıkleti içersinde 1 numara. Bir diğer olay Zane in definasyonu bugünleri aratmıyor ki o yıllar malum öylesine define olmak hayal gibi bir şey en büyük artısı bu çizgileri ve simitresi. O yıllarda vücut geliştirme anlayışı da farklı tabi ki bugün o vücut ve asimetri ile Arnold`u bırak olympiaya almayı procard bile vermezler.

102.jpg
lExE9.jpg

JBdub.jpg

ABitt.jpg

121104393259142150.jpg
hyper_hyper_hyper_hyper_hyper_
QLdIm.jpg

AAFMW.jpg

toDtq.jpg

7kC1F.jpg

arnoldschwarzeneggerand.jpg

ronnie'nin arkasındaki eleman nedir öyle :D yalnız arnold'da özellikle polo yaka süper durmuş. bir de Frank Zane ile ilgili kendi düşüncemi söyleyeyim : tıpkı bir manken gibi. diğer olympialara karşı en büyük avantajı muhteşem simetrisi. şu an o simetri kimselerde yok, belki biraz dexter yakın ama zane gerçek manada simetriyi bizlere gösteren yegane olympiadır.

ve tabi diğer olympialar kadar hacimli olmaması da günlük giyiminin göze hoş gelmesini sağlıyor :D

Back
Yukarı