Kıvanç Tatlıtuğ fazla abartılmıyor mu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan coder
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yahu arkadaşlar benim anlamadığım bir şey var, bu adamın vücudu bence gayet iyi olmuş. esas nokta ise şu, kıvanç tatlıtuğ'un dizide canlandırdığı karakterin geçmişinin farkında mısınız? adam hapisten yeni çıkmış birini canlandırıyor, 5 yıldır salonda bulunan birini değil, buna göre de düşünün biraz. olabilirdi demiyorum ama kıvanç canavar gibi olsaydı, aşırı kuvvetli dursaydı sizce de mantıksız olmazmıydı? hapisten çıkmış bir insan ne kadar kaslı olabilir ki? böyle de düşünmek gerekir. ayrıca tekrar belirtiyorum, bence kıvanç tatlıtuğ 6 ay için gayet iyi bir vücut yapmıştır...

bende o programı merak ediyorum belki altyapım o kadar olmayabilir fakat bu tarz illa kesin sonuç verebilecek programlar arıyorum murat tavman gibi kişiler geliyor aklıma ama değermi vereceğimiz paraya acaba? (yaptığın sporun sonucu kesin olacak en azından? belkide)

Evet çok abartılacak bir vücudu yok.Zaten 76 kiloymuş kendisi kasım ayındaki röportajında okudum.
ama gayet orantılı yağsız fit bir vücudu var.Boyununda uzun olması etken.
Benimde boyum 1.85. 4kilo daha alıp 78 kiloda sabitliycem kendimi sonra kasları parçalıycam.

abartılıyor bence de bunun sebebi türk kızlarının pek yakışıklı erkek görmemiş olması:o

ancak fiziği, çok kalıplı kas yığını erkeklere göre daha estetik. çünkü daha doğal bir görünümü var.

• Like
Reactions: Azi
Abartılıyor ama abartılan kasları, vücudu değil.

O isim, marka değeri var.

Yani insanlar kaslara bakıp yorumlar yapıyor ama aslında olay farklı.

Abartılması normal. Aşkı memnuda ki halinide biliyoruz. Ki sonra ezelde piskopat bir herifi canlandırıyordu 8 kilo almıştı. 6 ay da güzel vücut yaptı bence. Ama şunuda düşünmek lazım o adam mankendi mutlaka spor geçmişi var 6 ayda düzenli spor yapınca kasları yeniden gelişti

aman benim arkadaş çevremde abarttı iyice bu adamı hatta o gazla spor salonuna gidenlerde oldu çokta bilinçsizce spor yapıyorlar siteyi önerdim ama bakmadılar bile sanki Arnold Schwarzenegger hayret birşeyler dizide ki oyunculuğuda çok iyi değil bence bağırıp diklenmeyi oyunculuk sanıyor anca liseli ve üniversiteli ağır abiler oyunculuğunu beğenir dizide

Kadınların ebru şallıyı kıskandığını çevremden gözlemliyorum.

Aynı zamanda erkekler içinde kıvanç söz konusu. :)

Abartılmıyor bana kalırsa. Adamın hakkını vermek lazım, yakışıklı herif. Eskiden oyunculuğuyla ilgili çok ciddi şüphelerim vardı. O açıdan eleştirirdim sadece. Fakat son dizisinde kötü oyuncu olmadığını da kanıtladı ya da kendini geliştirdi. Şimdi gayet iyi.

Azi yakışılılığına boyuna kasına bir şey dediğimiz yok ama bu adamın Arnold gibi gösterilmesine şaşırıyordum ama diğer yandan ülkemizde bicepsi 35 cm olana bodyci lakabı takıldığından pekte şaşırılmaması gerektiğini anladım

• Like
Reactions: Azi
konuyu ne çok takip eden arkadaş varmış ayrıca sayın cidade de deus gerçekten forumda kıvançın vücudundan daha iyi olan arkadaşlarda var ama kıvanç oyuncu manken bu yüzden biz ne kadar iyi vücut yapsakta o konuşulur hatta yüz olarak ondan daha yakışıklı olsak bile

Back
Yukarı