itiraf edelim - rahatlayalim (beslenme ile ilgili)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nedense her salı ve perşembe kaçamak oluyor. Salı ve perşembe idmanım yok. ve Öğle yemeği ile akşam yemeği arasında canım aşırı kuruyemiş,tatlı vs. çekiyor.

Gittim biraz cevizle kuru üzüm yedim.

Elim ayağım dolandı birbirine.Dolapta bir kase çikolata sos var. Hepsini yedim. Mantığımda şu; bunu şimdi yiyeyimde yarın kaçamak yapacak bir şey kalmasın :(

Normalde kaçamak yaptığım zaman arından 1 saat kardiyo yapardım. Ama sınavımdan dolayı yapamıyorum.. :S

Bu hafta bir arkadaşım İstanbuldan geldi buraya ve 4.5 aydır İstanbul görmeyen bana tabii tatlılarını getirerek:) Dün gece 1 gibi 2 dilim baklava, 2 lokum, 2 cezerye:), ve bayaa büyük bir tabak yağlı ve tuzlu kuruyemiş, yanına da 2 bira ile diyetimi tamamen alt üst etmiş bulunuyorum. Ayrıca da gece 1 saat uyuyabildim. Birazdan yüksek dozda kafein alıp idmanımı, kardiyomu yapıp birkaç saat uyumayı düşünüyorum :)

Şuan üç arkadaşımla rakı sofrası kurduk valla. Kebap, çiğ köfte ve yanında bir sürü meze. Yorgun olduğum için sporada gitmedim bugün. Yarın kendime çok kızacağım biliyorum ama yapacak bir şey yok :)

Bu Sabah iyi başlamıştım, kahvaltılık gevrek ve yağsız süt. Ardından okul gezisi vardı oraya gittim. Dolaştık biraz falan dağ tepe orman. Ardından haydi dediler yemek zamanı, bizim sınıftakiler bir sofra kurdular; börekli sarmalı, poğaçalı, dayanamadım oturdum bir güzel doldurdum miğdeyi. Ardından tam kendimi teselliye başlamıştım (''bugün kendimi ödüllendirdim, arada bir olur böyle şeyler') ki kendimi burger kingde buldum. 2 hamburger, 1 orta boy patates, 1 orta boy kola devirdim kalktım. Sonra vicdan bırakmadı rahat. 30 dakika tempolu yürüyüş yaptım rahatlattı biraz ama asıl yarınki antremanda paralıcam kendimi.

şu yorumları okuyunca içim biraz olsun rahatladı , benım yaptıgımda bır sey degılmıs dedım :)

dün aksam saat 23.00 gibi evde dogum günü kutlaması vardı,
akrabalar vs. toplandı, börekler,kısırlar yapıldı, kuru pasta ve yaş pasta masaya geldi kolalar açıldı :D

herkes bana bakıyor, ben de ayrı gayrı olmasın dıye masada bulundum pastalar kesildi tabaklar doldu, ben mutfaga gıttım, 1 bardak 0.1 yaglı süt doldurdum geldim :)
masada oturdum onu içtim.
agzıma 1 lokma atmadım.

bu sbah kalktım kahvaltımı yaptım, 8.00 da.
saatler 08.30 u gösterince sade kahvemı doldurdum, yanına 1 dilim kestim pastayı afiyetle götürdüm, sonra mutlu bir sekılde işin yolunu tuttum :)

gece 23.00da yiyip yag deposu olmaktansa, sabah yemeyi tercih ettim en azından bu sekılde kendımı cok ve cok rahatlatttım :)

işyerinde sürekli baskı altındayım, işler sürekli boş olduğundan her saatte bana tatlı, bisküvi ikram edip duruyorlar. :/

bugün bir avuç kadar tuzlu kuruyemiş, 2 muz ve 1 litre light kola götürdüm. aslında kola içmiecktim ama kalorisiz diye kafaya diktim :/

Son düzenleme:
İdman çıkışında yerim diyerekten idmana giderken baklava aldım. İdmandan çıktıktan sonra eve dönerken markete uğrayıp hesapta olmayan 8 gofret ve büyük boy çikolata aldım 3 litre light kolayla beraber. Eve gidip bunların bir kısmının defterini dürdükten sonra arkadaşa uğramaya karar verdim. Ve tabi ki yolda yürürken bana eşlik etmeleri için pastaneye uğrayıp hamur işi ve 2 tane tatlı aldım büyükçe. Arkadaşa vardığımda markete uğradık ve orada da bol trans yağlı soslu fıstık aldım ve yanına kola. Eve döndüğümde de kalan kola ve gofretleri bitirip yattım.

Ya Baklavalara Ne Oldu Rpac :P

dün akşamdan beri 2bira+iskender+çiğköfte(dürüm)+bir oturuşta 500gr biftek +10-15 kanat toplam 5 lt kola +1 snickers bu liste uzar gider çok pişmanım çooooook

Yine çok sıkıcı durumların zuhur ettiği bir gün canım hiç istemese bile tatlı katliamı yapmaya karar verdim.
İlk önce çok mücadele verdim tatlı yememek için ama ortalık tatlıcı ve kebapçılarla dolu olunca her zamanki gibi yine dayanamadım.
Yarım kilo karışık baklava + büyük boy çikolata + 3 gofret + 3 top kek + 1 profiterol + 3 litre kola + dürüm ve biraz atıştırmalık çerezle geceye noktayı koydum.

sabah şöle koca bi tava sıcacık menemene ekmeği bana bana götürdüm ,öğlende ciger kuşbaşı karışık bi porsiyon attım üstünede büyük boy milk shake,akşamada patates kızartması yapıyorum bol yağlı üstüne domates sosu yanına da yoğurt off miss ondan sonrada güzel bir nargile gider haa:D

Yine çok sıkıcı durumların zuhur ettiği bir gün canım hiç istemese bile tatlı katliamı yapmaya karar verdim.
İlk önce çok mücadele verdim tatlı yememek için ama ortalık tatlıcı ve kebapçılarla dolu olunca her zamanki gibi yine dayanamadım.
Yarım kilo karışık baklava + büyük boy çikolata + 3 gofret + 3 top kek + 1 profiterol + 3 litre kola + dürüm ve biraz atıştırmalık çerezle geceye noktayı koydum.

Maşallah..

verimli bir göğüs antrenmanı sonrasında fazla adetli bir alkol ortamına dahil oldum, akşama doğru sekizde başlayıp geceyarısı dörde doğru yatağı gördüğüm gecede, epey bir şey tükettim. uykumu alamadığım yetmiyormuş gibi başka bir arkadaşın evinde kaldığım için sabah uyandığımda düzgün bir kahvaltı edemedim.

aslında beslenmeyle ilgili çok fazla bir itiraf içermiyor bu fakat fazla alkol, özellikle biranın fazlası, zaten hafif yağlı durumda olan bedenime pek de yararlı olmasa gerek. :)

Hocam sen bence pazar gunleri kendine chatday ilan et gonlun rahatca ye bari .d

Geçenlerde yarım kilo fıstık ezmesini yatmadan önce yemek kaşığıyla zamana karşı hızlıca süpürdüm.Sabah kalkar kalkmaz 1 saat hızlı tempo çok hit bir kardiyo yaptım şimdi içim rahat :D

evet az önce yedim çok pişmanım. annem yine bir sınav dönemi börek yapmış. tam 7 dilim yedim. 1 l meyve suyu da yanında gitti tabi. spor da yapmıyorum son 3 haftadır hayırlısı olsun artık :D

Dün gece 11 gibi canım gofret istedi. Normalde akşam 8 den sonra birşey yememeye dikkat ederim. Ancak 1 taneden birşey olmaz diyerek yedim. Henüz lokma ağzımdayken bir tane daha attım. Hemen gofretin yanında da kuruyemiş vardı ve onu da açtım. Bir yanım yeme öbür yanım götür diyordu ve bir anda gözüm döndü.

7-8 tane gofret, 200-250 gr kuruyemiş, peynirli çubuk saat 12-30 itibariyle mideme inmiş oldu. Pişman mıyım? Kesinlikle hayır.

En önemlisi bu sabah kalktığımda karnım toktu.:D

Haftasonu toplamda 5 bira, 3 bardak vodka, çerez, patlamış mısır, kola içip bir gece boyunca da uykusuz kaldım, ardından o gün idmana gittim. Haliyle normalde girdiğim kilolar bir anda büyüdü, kaldıramadım :).

an itibariyle 6 tane fıstıklı gü...oğlu baklavayı mideme indirmiş bulunmaktayım.. hemen girip paylaşiym dedim..evet çok rahatladım şu anda :D

Dün gece yine 5 bira, patlamış mısır, turşu, cips indirdim mideye. Ayrıyetten geç yattığımdan dolayı uykusuzluk vardı. Büyük ihtimal bu gece de bu tarz bir şey olacak, neyse artık :(.

Back
Yukarı