ironpump slm herkese

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
haklısın zaten evde 150 kg ağırlık var ve dediim gibi bide çok fonkdiyonşu ağırlık sehpası

Re: slm

ironpump dedi:

ironpump dostum dikkatimi çektide bu gördüğüm trapezler ne yaa :o çok fazla trapez çalışmışsın.bence hocana danış ve trapez çalışmalarını yapma.vücudunu orantılı bi şekilde geliştir.yanlış anlama ama okadar büyük trapez insanı kambur gösteriyo

1 senelik halim bu

dostum zaten o resim aradan bayaa bi zaman geçtikten sonra çekildi zamanında çok iiidi düzeltmeye çalışıcam diğer taraflarıda göğüslerim biraz ufak çıkmış çünkü çok ara verdim

Dikkatimi çektide emrah kendisinin kiloya ihtiyacı olduğu için herkeze aynı yorumu yapıyor.Kilo alman lazım diyor.Alla allaa ve bu arkadaşın 4 senede anca bukadar olur.Ben senelerce gelip bişi yapamayan kişide gördüm.Arkadaşın vücudu body buildinge yatkın.Başarılar

kendi vücut resimlerin

Bir vücut geliştiriçiden çok bodi fitnessi andıran bir fizik yapın var çalışmalarını evde veya salonda yapmanın her hangi bir ölçüsü yok bu işe gönül vermiş kişiye bir bar iki dambıl yeter.çalışmalarını fitness yönlendirirsen bu fiziğinle ile başarıya ulaşırsın eminim "Alt kısmın görünmüyor ama" yinede sen çalışmalarına devam et

Zülküf TURAN

slm

bayaa bi zaman ara verince malum hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar
resimlerimi bir ayaraya topladıın için çok saol admin

yeni başlıom bu kadar ara vewrdikten sonra bakalım ne kadar eskiyi yakalayacaz

İşte burda genler seni bizden ayırıyor arkadaşım. Eminim çok suplement te kullanmamıssındır ?

slm

arkadaşlar tamamen doğal yediğime içtiğime bile o kadar dikkat etmiyorum suplementin bile ne olduğunu bilmiyorum hepinize teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı