Hocanın verdiği program iyi mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan meercm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaş 20 ölçü alacak mezuram yok evde salonda da hiç ölçme gereği duymadım. boyum 187 kilom 99 yaklaşık 2 aydır gidiyorum ama tecrübem var daha önce yaklaşık 7-8 ay kadar gittim ama çok ara verdim bayram tatil derken.

Deliammo göğüs için verdiğiniz pressler bar mı yoksa dumbell mı ?

madem bench pressde 80 kg basabilecek kadar güçlüsün neden böyle bi program yazmış hocan?
ben zannediyorum ki başlayalı daha 1-2 hafta oldu.
şu an söyleyebilirim ki bu programla devam edersen kas kütlesi oluşmaz aksine olan kütleni de kaybedersin.

yaş 20 ölçü alacak mezuram yok evde salonda da hiç ölçme gereği duymadım. boyum 187 kilom 99 yaklaşık 2 aydır gidiyorum ama tecrübem var daha önce yaklaşık 7-8 ay kadar gittim ama çok ara verdim bayram tatil derken.

Deliammo göğüs için verdiğiniz pressler bar mı yoksa dumbell mı ?

Pressleri barla yapabilirsin . Açma dumbellla tabiki

madem bench pressde 80 kg basabilecek kadar güçlüsün neden böyle bi program yazmış hocan?
ben zannediyorum ki başlayalı daha 1-2 hafta oldu.
şu an söyleyebilirim ki bu programla devam edersen kas kütlesi oluşmaz aksine olan kütleni de kaybedersin.

Kesinlikle katılıyorum :)

daha yavaş yavaş neyin ne olduğunu anlayabiliyoruz yanlışlarımız tabii ki oluyor. supplementsiz hızlı gelişim de sağlayamıyorum bu yüzden bunu farketmem biraz zaman aldı. baktım güçleniyorum ama hacim yok dedim bari sorayım :) dediklerinizi dikkate alacağım yardımlarınız için çok teşekkürler.

sen bu programı yırt at.hatta o salonu bırak.
bench pressde 80kg basabilen -yani nereden baksan 6-7 aydır vg yapan- bi insana böyle program veriyorsa o hoca,koşarak uzaklaş ordan.

hoca zaten ayrıldı salondan. başka doğru düzgün salon da yok 1-2 yeri denedim çünkü. herkes bir şeyler satmaya kendi programını yaptırtmaya çalışıyor. bize yol gösterecek doğru düzgün bir adam da yok kendi imkanlarımla bir şeyler üretmeye çalışıyorum

Göğüs programı için hareketler çok ağır ve fazla. Benim antremanımda 6 göğüs hareketi ve piramit tarzı (örnk:Bench pess 3 set 12 tekrar ve ağırlık arttıkça tekrar sayısı azalır. 3x12-10-8). Bence hocan biraz abartmış bu programla beslenmeyi ayarlayamadığın taktirde kas yakımına yol açılır.

Back
Yukarı