Hizli form tutmak

191gr protein
Karbonhidrat 237gr
Yag 85gr
Seker 38gr
Antreman
Sirt triceps
25dk bisiklet
Calismaya devammm[DOUBLEPOST=1552065907][/DOUBLEPOST]Yarin sabah antreman yapicam kardiyo 50dk cikarcam :)

Karbonhidrat 210gr
Protein 199gr
Yag 65gr
Antreman
Sirt triceps karin egzersizi 20dk bisiklet
Suana kadar iyi gidiyoruz arada kacamaklar yaptim sorun cikarmaz onlarda son faz devam :)

Adamib ismi tuhaf ondan thor antremani diyorum o uyguluyo taylandli bir antrenorle instagramindan aldim cok iyi yoruyo adami intagramda paylasiyor.

Ayrica bugun tartildim 77 kilo olmusum kilo almisim gozukuyo ama hic belli degil ama iyi antremanlar yapiuorum kas kazanimi olmus olabilir bu beslenme ile yaglanmis olamam sanirim :D

Adamib ismi tuhaf ondan thor antremani diyorum o uyguluyo taylandli bir antrenorle instagramindan aldim cok iyi yoruyo adami intagramda paylasiyor.

Ayrica bugun tartildim 77 kilo olmusum kilo almisim gozukuyo ama hic belli degil ama iyi antremanlar yapiuorum kas kazanimi olmus olabilir bu beslenme ile yaglanmis olamam sanirim :D
Ayna yalan söylemez aynaya bak :)

Yag 67gr
Karbonhidrat 240gr
Protein 207gr
Antreman Bacak Omuz
10dk yuruyus 20dk bisiklet
Arkadaslar kepekli makarna 100gr si 60gr karbonhidrat diyor dogrumu ?

Zor oluyodu karbonhidrat 200gr yukari cikarinca sorun olmuyor eskisi gibi 50dk bile yaptigim oluyor kardiyo hic sevmem ama yag yakimi icin şart dün karin çalistim yazmamisim :)[DOUBLEPOST=1552542444][/DOUBLEPOST]Pazartesi tekrar foto atcam suan adonisler daha belirgin oldu biraz gögüs genetigim cok gotu birlesik degil kimilerininki birlesik kas kutleside yapilabilir ama hiç bu durumu bozasim yok :)

Eklentiler

• 20190309_145302.jpg
    20190309_145302.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 431
Son düzenleme:
Daha önceki halin nasıldı bilmiyorum ama fotoğrafta aşırı yağlı değilsin normal yani. İlla boyle devam etmek istiyorsan kardiyoları azalt bence birkac hafta sonra.

Yag 75gr
Karbonhidrat 213gr
Protein 198gr
Seker 33gr
Antreman
sirt triceps. 20dk hizli yuruyis 15dk bisiklet

Hacim kazanmayi dusundum ama eylulde yapmak istedim yaz geldi cunku six packli girmek istiyorum yaza eylulde dusunuyorum bulk u

Hacim kazanmak icin pazartesiden itibaren bulk a geciyorum clean bulk yapcam arada dirty yapicam arada oda bulk macerami buradan devam edebilirmiyim yoksa nereye konu acmaliyim. Ayrica bulk icin tavsiye alabilirim cok caydim bulktan bu sefer kararliyim :)

Back
Yukarı