Hergün Marul Yiyerek Ayda Kaç Kilo Verelir Lütfen Deniyenler Yorumlasın

Arkadaşlar evet haklısınız bilinçsizce bi diyet ama vücudumun buna müsait bi yapısı var dediğiniz gibi olmuyorum hiç 2-3 gün böle direncsiz oluyorsunuz ama sonrasında eskisinden bile daha iyi oluyorsunuz benim merakım böyle diyetler yapan arkadaşların ayda kaç kilo verdiği

arkadaşım kendini ateşe atma bence bu işten geri dön
1 ay sonra haklıymışınız diye topic açmanı istemeyiz

Sadece marulla beslenirsen, vucudun protein ihtiyacini kaslardan karsilayacak, enerji ihtiyacinida hem kas hemide yaglardan karsilayacak. 1 ay sonra eski yeme aliskanliklarina dondugun zaman, kaybettigin kas kutlesinden dolayi metabolizman yavasliyacak, ve daha da kilo alacaksin.

Arkadaşlar evet haklısınız bilinçsizce bi diyet ama vücudumun buna müsait bi yapısı var dediğiniz gibi olmuyorum hiç 2-3 gün böle direncsiz oluyorsunuz ama sonrasında eskisinden bile daha iyi oluyorsunuz benim merakım böyle diyetler yapan arkadaşların ayda kaç kilo verdiği
tamam burak bunca insan birşey bilmiyor ne dese boş sen yapmayı kafana koymuşsun ve yap ve kendin gör kaç kilo vereceğiniz zira burda böyle diyet yapanlar yok sana bilgi verecek

hiç gülecegim yoktu milyonlarca insan böylemi yapıyor sence ?

kısa vadede verecegin 10 12 kilo kaybedecegin kas kitlen . sana alerji ,iç organlarda yetersiz performans , metabolizma zayıflıgı hastalıklara karşı direnç kaybı şeklinde geri dönecek bence vazgeç bu sevdadan :)

Bu kadar aptal bir diyet hiç duymadım.İstesende yapamazsın zaten :) Sadece Marul mu yiyecen?Yani sıfıra yakın kalori alıcan =)

Back
Yukarı