Hergün Marul Yiyerek Ayda Kaç Kilo Verelir Lütfen Deniyenler Yorumlasın

Hızlı Kilo Veren Biriyim Hergün Marul yiyerek bol su ve süt içerek ayda sizce kaç kilo verebilirim ? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Başka yemek yemiyormusunuz ?

herkesin yapısı farklıdır hem sen bırak kilo vermeyi sadece marulla yaşayabileceksen ne mutlu sna hayatını tehlikeye atarsın

Herşeyi yemelisin ama az miktarda.Vucudun yağada ihtiyacı var suyada tuzada şekerede herşeyden azar azar ye zayıflarsın.Sadece marul yemek seni güçsüz ve dirençsiz yapar ve sağlıklı bir şekilde kilo vermeessin.Forumda biraz araştırma yap özellikle beslenme bölümünde.

Çok tehlikeli..Yapmamanızı oneririm..Çok kas kaybı yaşarsınız.Insanlar dogru bir dıyet+sporla saglıklı zayıflamak varken neden böyle şeylere yönelip hayatlarını tehlikeye atarlar anlamıyorum...

kilo vereyim derken başka bozukluklar yaşamayın sakın! bence sadece marolla asla diyet olmaz.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim ama bünyem buna müsait doktor kontrolde yapcam zaten değerler sık sık kontrol edilecek spor flnda yapcam sizce ortalama ayda ne kadar verebilirim ?

benzer olarak..

ağzıma katı hiç bir besin, sıvı olarak sadece taze sıkılmış meyve suyu kullanarak 43 günde 30 kilo vermiştim..

ayrıca günde ortalama 10 km koşu + 10 km yürüyüş..

kendimi öldürecektim nerdeyse.

gerçi o zamanlar küçüktüm daha; ama çok bilinçsiz ve yanlış bir davranış.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim ama bünyem buna müsait doktor kontrolde yapcam zaten değerler sık sık kontrol edilecek spor flnda yapcam sizce ortalama ayda ne kadar verebilirim ?
bu değşken bir durum kişiye göre,bence kafanı belli bir kiloya şartlayıp olmadığında canının sıkılmasına izin verme bu zayıflama olayına karar verdiysen gerekli şeyleri uygula doktor tavsiyesi doğrultusunda sonra iyi yada kötüğ meyvelerini topla ama belli bir kiloya şartlanma derim

Önemli olan yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde kilo vermek.Hayatından Çikolata, çok yağlı yiyecekler , döner , kebab , hamur işlerini çıkartıcaksın.Günde en az 2 yumurta yemelisin.Haşlanmış tavuk veya et az yağlı sezbe yemekleri ve diğer hayvansal yiyecekleri tüketirsen rahatça kilo verebilirsin.

bu diyet sonucunda seni bekleyen rahatsızlıklardan biri hipoglisemi olabilir, dikkat et, boyle diyetlerden sonra oluşur bu hastalık genelde ve omurboyu bu hastalıkla yasamak zorunda kalırsın.

insanlar çabuk kilo vermekten başka bişiy düşünmüuyor, sağlıklı yolu azar azar kilo vermek, birden değil

İnsan kiloyu ne kadar çabuk kaybederse o kadar çabuk alır. Halbuki azar azar haftada 900gr.-1kg(Azami) şeklinde kilo verirse minimum kas ve su kaybıyla zayıflar buda sağlıklı olur. Uzun vadede kilo verdiği için geri alma riskide uzun vadede ve bir o kadarda risksiz olur. Bir insan hergün marul yiyerek beslenirse ay sonundada ayvayı yer. :) Lifli gıdalar iyidir. Fakat Protein ve Kompleks karbonhidratlarla desteklenmelidir. Yani ölüm orucu tarzı diyetlerin bende kesinlikle sağlıksız olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
lisedeyken senin dediğin tabir ile ölüm orucuna girmiştim , herşeyden kendimi sıkmıştım 2 ay kadar , 3 .ay yani ağustosta mideye indirmediğim şey kalmamıştı. ondan dolayı yavaş yavaş mideyi alıştıra alıştıra kilo vermek lazım. birden kilo verip ve o aldıklarını geri almak cidden insana zarar veriyor ve depresif olarakta çok kötü bir durumda oluyorsun.

Back
Yukarı