Coleman Trebor
Üye
antreman yapmadığımız günlerde antremandaki kadar protein tüketmesek olumu yanı şu şekilde mesela antreman günü 125 gr protein tüketiyosam antreman olmadığı gün 80 yeterli olur mu
Bence aksine, antrenman olan günler, gerekli protein miktarının yanında karbonhidrata ağırlık verilmeli (yüksek enerji ihtiyacı, kortisol salınımının engellenmesi), antrenman olmayan günler ise karbonhidrat üzerine çok düşülmemeli.mastertrainer dedi:şiproteini tüketmemizdeki amacı zaten biliyorsunuz.aslında ant.olmayan günlerde protenden ziyade ağırlıklı karbonhidrat tüketmek lazım.
Blitz dedi:Bence aksine, antrenman olan günler, gerekli protein miktarının yanında karbonhidrata ağırlık verilmeli (yüksek enerji ihtiyacı, kortisol salınımının engellenmesi), antrenman olmayan günler ise karbonhidrat üzerine çok düşülmemeli.mastertrainer dedi:şiproteini tüketmemizdeki amacı zaten biliyorsunuz.aslında ant.olmayan günlerde protenden ziyade ağırlıklı karbonhidrat tüketmek lazım.
mastertrainer dedi:şiproteini tüketmemizdeki amacı zaten biliyorsunuz.aslında ant.olmayan günlerde protenden ziyade ağırlıklı karbonhidrat tüketmek lazım.
protein çimentoysa karb kumdur
mastertrainer dedi:şiproteini tüketmemizdeki amacı zaten biliyorsunuz.aslında ant.olmayan günlerde protenden ziyade ağırlıklı karbonhidrat tüketmek lazım.
yanlışlıkla böyle yazmış olabilir.mastertrainer'in böyle birşey söylemesi çok saçma olur.1-2 defa okudum gözlerime inanamadım bida okudum.yok yok kesin bir hata vardır.kendi tecrübelerime göre ( çok tecrübeli sayılmasamda) antrenmana UZUN SÜRE ara verildiğinde bile yeterli protein alındığında sporcunun form kaybı daha az oluyor.tabi yeterli protein normal antrenman döneminde alınan miktarda alınırsa kas kaybı çok az olur ama yağ miktarındaki artışla birlikte hiç spor yapmayan biri gibi görünmemize sebep olur. normal antrenman zamanında dinlenme günlerinde normal bir insanın ihtiyacı kadar protein almak yeterli olur yani kg başına 1 gr protein.mastertrainer dedi:şiproteini tüketmemizdeki amacı zaten biliyorsunuz.aslında ant.olmayan günlerde protenden ziyade ağırlıklı karbonhidrat tüketmek lazım.
mastertrainer dedi:sizle işimiz zor çocuklar çok önyargılı davranıyorsunuz:
saydam: rep de
antrenör olduğunu iddia etmesine rağmen yazmış...
saydam ben gerçekten bu işin antrenörüyüm...
söyledikleriminde sonuna kadar arkasındayım.sadece yazarken protein de yazmayı unutmuşum...ben genelde ant.olmayan günlerde vücudumda farklılık yaratmak ve tek düze beslenmekten kaçınmkaiçin karb.ağırlıklı beslenirim.elbette proteinde alıyorum ama buda benim yöntemim...
Curl ve saydam gibi sabit fikirli insanlarda işte anca bu cevabı yazar...
özellikle curlde bu hiç yok...bombayı patlatmışım...çoluk çocukla uğraşmıycam...curl boşuna cevap bekleme.sen gelirken biz gidiyorduk...
saydam a gelince de bir mod olarak bunu yapması yanlış...atlarsın ankara otobüsüne gelrisin spor salonuma görürüsün her şeyi...
yetiştirdiğim öğrencilerimi,salonumu...zülküf hocam geldiğinde salonda kimse yoktu....
insanlara yalancı muamelesi yapmayın...
ben şunu bilirim:hayat sadece protein+karb değil.çok yönlü beslenmek lazım.ben bu fikirden hareket ediyorum.eskik bir yanımda yok....
saygılar....
...model... dedi:Sen bence o kışkırtıcı içerik olmasın lafını benim yazımdan sonra degilde "siz giderken ben geliyordum" diyen arkadaşın yazısının arkasından yazmalıyıdın.Ama eger ben o arkadaşa cevaben "belki de bu forumda senin gidemedigin yerlere gidip gelmiş olanlar vardır" deseydim o zaman bana çıkışını anlardım .Ama ben saygı çerçevesinde ortamı sogutmaya çalışdım.Ve bu türlü bir çıkışı senden inan beklemezdim.