Helal Supplementler!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

EFECAN1988

Yeni Üye
Merhaba arkadaslar.
Ben bi aci gercegi ögrendim.Supplementlerde ucuz markalarda genelikle Domuz dan bi madde konuluyor.Bunu ":confused:Proteinhydrolysatör" diye adlandirip millete sunuryorlar.Lütfen DINI ne bagli olan kardeslere uyarim.

Bilgilerinizi ögrenmek isterdim.

nerden öğrendiğini kaynağını yazarsan sevinirim bide hangi markalar karalama yapılmak içinde böyle şeyler denebiliyor lütfen bi açıklık getir ki DİNİNE bağlı kardeşlerimiz tedirgin olmak yada olmamak arasında gidip gelmesin

anlayışın için teşekkürler
sağlıcakla

nerden öğrendiğini kaynağını yazarsan sevinirim bide hangi markalar karalama yapılmak içinde böyle şeyler denebiliyor lütfen bi açıklık getir ki DİNİNE bağlı kardeşlerimiz tedirgin olmak yada olmamak arasında gidip gelmesin

anlayışın için teşekkürler
sağlıcakla

Ben Bi Marka veya bi isim veremem yakistiramam kendime.
Ama dedigim suki ucuz markalardan kacin.Eli ayagi düzgün olmayan yani profili disdan beter olan markalarda genellikle oluyor.bunu alman magazininde okumusdum.
Genelikle birde ucuz amino ampüllerde oluyormus.Tek bilgim budur

Saygilar:shock:

yanlış anlamaman için kardeşim açıklıyayım hani senin yazdıkların mutlaka doğrudur ama iki kuruş parası olan onunlada supplemen alan kardeşlerimiz bu markaların hangisi olduğunu bilse çok daha güzel hareket ederler

tekrar teşekkürler

Marka diyemem zaten tanilmaz türkiyede ama sunu bilinki.kartonun üstünde proteinhydrolysator yaziyorsa o domuzdan olma ihtimali 100 de 60

Türkiyedeki besinleri bilemedigim icin bisey zaten diyemem.
Hatda burda bir sitede arkadas mal almisdi orda firmadan bir telefon geldi ve eminmisiniz onu almak istediignizden diye bi soru sormuslardi.icinde domuzun maddesi oldugunu anlatmisdi.
Sadece bunlari diyebilirim bilgim bukadar.eger baska bilgisi olan varsa beni dogrular.

Siz bilmeden domuz yağı vs. yerseniz bu haram değildir. Bilerek yemek haramdır. Zaten haramdan çok pislik bir hayvan olduğu için yenilmez.

Konu farklı malzemelerden üretilen supplementlerden dini konulara taşınmış.Bu konuda çok önemli bu bir gerçek fakat bana göre dini konuların yerinden çok burada supplementleri tartışsak daha doğru olur.
Ortada büyük bir iddaa var ve yukarıdaki arkadaşımız bizlere iyilik yaptığını düşünerek ucuz supplement üreticilerinden uzak durmamız gerektiğini söylemiş,şimdi ucuz supplement kalitesiz supplement yargısı bana göre yanlış şöyle örnek vereyim birçok yerde tavsiye edilmeyen ve kullanılmaması söylenen ki benimde aynı fikirde olduğum Nitrofull isimli markanın ürünleri hiçde ucuza benzemiyor.Ben bu firmaya domuz yağı falan katıyor demedim yanlış anlaşılmasın kimsenin günahını almak istemem, benim anlatmak istediğim ucuz supplementlerden uzak durulması gerektiğini söyleyen arkadaşımıza sadece bir örnekti yani işin özünü ucuz supplementlere çamur atmanın yanlış olduğuna getiriyorum çünkü çoğu göz önünde tercih edilen supplementlerin zaten tamamına yakını ucuz ancak ülkemize gelene kadarki yol masrafları vesaire eklenince yurdum insanı o ürünü pahalıya alıyor.
Bu yüzden Türkiye'de üretimi gerçekleşen bazı markaların veya yol masrafları diğerlerine göre az olan ürünlerin ülkede diğerlerine göre daha ucuza satılması kadar doğal birşey yok.
EFECAN1988 mademki böyle düşünüyorsun ben senin kararına saygı duyarım ki senin gibi düşünen birçok insan vardır forumda ve bu sporun içinde yani ucuz mala kötü diyenlerden bahsediyorum ancak yukarıda yazdıklarıma göz atıcak olursanız belkide fikrinizin yanlış olduğunu düşünüp bu tarz ucuz supplementlerden uzak durun gibi ithamlardan kaçınırsınız.
Tabiki bu benim görüşümdür saygı duyup kaale almak veya almamak size kalmış.

Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Sadece ortaya atılmış bir laftan ibaret, hiç bir kaynağa dayandırılmamış bu başlığı kitlemek zorundayım.

burada ordan duydum,bu böyle dedi gibi bilgilerle bir yere varamazsınız .
bilimsel verilere dayanan kaynaklarınız varsa bana ö.m olarak sununuz.
tr de supp ticareti yapanlar gerekli bakanlıklardan izin alırken sence bu husus hakkında bilgi vermiyormudur.

Bahsettiğiniz kaçak yollardan ne olduğu belirsis araba üstünde satılan ürünler için geçerli olabilir. biz zaten bu konuda kesinlikle alım yapmayın demekteyiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı