Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Hardline Progainer 4.5 KgArkadaşlar Hepinizi Cok Ama Cok Seviyorum Herbirinize Teşekkür Ediyorum Fakat takıldıgım bi noktada sizden acizane yardımlarınızı bekliyorum
Sizin Tavsiyelerinizle bu ürünü almış bulundum ve kullanım aşamasında bazı problemler yaşadım size şöyle anlatıyım Salondaki Bir Arkadaş Şu şekilde önerdi:öğle yemeği sonrası,antreman öncesi,ve gece yatarken (1'er ölcek) bu ürünü kullanan başka bir arkadaşımda ant öncesi 3 ölcek sonrası 3 gece yatarken 3 ölcek şeklinde ve bu benim kafamı karıştırdı Size Sorum ben bu üründen en iyi şekilde nasıl faydalanabilirim

Boyum 1.70
Kilom:55
Yaşım:17

Beslenmeme Gelecek Olursak Asıl Husus Bu Beslenmeme Cok Dikkat ediyorum en iyi sekilde kaliteli karb ,protein almaya calısıyorum yani aksama kadar yemek düsünüyorum ve 2 saatte bir 3 saatte bir öğün tekrarlıyorum Sabah Kalkış:9:00 ,18:00 Antreman 19:30 Ant bitiş ,Uyku Saati 20:30 Şeklinde Tabi Yemek Öğünlerini yazmadım cünkü sık tekrarlıyorum .

ben düşünoyurum ama 179 boyunda 68 kiloyum yerimde sayıyorum
bulk alıcaktım iyi degil deniyor sizce bana en uygun suplement nedir
piyasada bulnan ucuz bulk tarzı bişeyde olabilir?

arkadaslar universal gain fast 4.5 kilo 150 lira hardline progainer 4.5 kilo 110 lira şimdi ucuz malin iyisi olmaz demişler bu hardline ı alcam yer adam universal pahalı dedi hardline daki degerlerde universaldaki degerlerde icerik aynı dedi ki bakdım aynı gercekdende sizce hardline ı alimmi fiyat bakımında ögrenci adamız sonuca kullananlar varmı hardline ı yada bu işde ustalar hangisini tavsiye edersiniz şimdiden teşekküler

yani arkadaşlar acıkcası bu ürünü alıcam ama korkuyroum..
çünkü,hormonları bozuyormuş ya yan etki ederse
1=boy uzamasına etkilimi
2=yag kilolanması yaparmı yapmaması için hareket etsem olurmu?
3=aşırı kıllanma ve yüzde bozulma yaparmı(bu benim için cok onemli)?

bu sorularımı olumlu karsılıyorsa sorun yoktur...

yani arkadaşlar acıkcası bu ürünü alıcam ama korkuyroum..
çünkü,hormonları bozuyormuş ya yan etki ederse
1=boy uzamasına etkilimi
2=yag kilolanması yaparmı yapmaması için hareket etsem olurmu?
3=aşırı kıllanma ve yüzde bozulma yaparmı(bu benim için cok onemli)?

bu sorularımı olumlu karsılıyorsa sorun yoktur...
madem korkuyorsun doğal yollardan al kalorini..bunuda fazla alırsan yağlanırsın tabi..ayrıca içinde karbonidrat var ne kıllanma yapar nede hormon bozukluğu.

1-boy uzamasına etkisi olmaz
2-eğer spor yapmassan yağlanma sorunu yaşayabilirsin
3-kıllanmada bozulmada yapmaz

içinde protein karbonhidrat creatin glutamin gibi temel gereksinimleri barındıran bu tozlar nasıl olurda hormonlarını bozabilir?Hee içine koruyucu maddeler koyuyorlar diyebilirsin ama emin ol içtiğin kola bundan daha zararlı

hım ozaman hardline alıyorum
yalnız manken olucam haliyle bi bopzulma olursa senden bilirim :)

ya arkadaslar cretaine ve glutamine acısında zengin degil
onları yeterli olurmu 1 g vs
universal vs daha iyi
ben önce bunu kullanıp sonra duruma gore onlara gecerim

arkadaşlar merhaba foruma yeni üye oldum ve baya okumaya çalıştım abuk bişeyler sormamak için hardline progainer ürünü kullanmak istiyorum ama şöyleki, bb yapmıyorum 1,92 boy ve 78 kiloyum ve anlayacağınız üzere kilo almak istiyorum progainerla beraber belki evde ufak (yada büyük:-) ) dumble çalışmaları yapabilirim bu şekilde kullandığımda ve beslenmeye biraz özen gösterdiğim takdirde işime yararmı (bu soruyu bb yapmayacağım için soruyorum) birde aklıma takılan optimum protein tozu kullansam hardline ile aynı işlevi görebilirmi (protein oranı daha yüksek olduğu için aslında onuda kullanmak istiyorum) cevaplarsanız sevinirim.

arkadaşlar merhaba foruma yeni üye oldum ve baya okumaya çalıştım abuk bişeyler sormamak için hardline progainer ürünü kullanmak istiyorum ama şöyleki, bb yapmıyorum 1,92 boy ve 78 kiloyum ve anlayacağınız üzere kilo almak istiyorum progainerla beraber belki evde ufak (yada büyük:-) ) dumble çalışmaları yapabilirim bu şekilde kullandığımda ve beslenmeye biraz özen gösterdiğim takdirde işime yararmı (bu soruyu bb yapmayacağım için soruyorum) birde aklıma takılan optimum protein tozu kullansam hardline ile aynı işlevi görebilirmi (protein oranı daha yüksek olduğu için aslında onuda kullanmak istiyorum) cevaplarsanız sevinirim.

body yapmadığın halde ekstra protein alman doğru olmaz..proteine kıyasla gainer tercih edilebilir..dumbbelllarla ufak çaplı yapman body yapıyorsun anlamına gelmez..proteine ihtiyaç duyabilmen için evde de olsa belirli bir dumbbell ağırlığına çıkman ve belirli bir program izlemen gerekir..

body yapmadığın halde ekstra protein alman doğru olmaz..proteine kıyasla gainer tercih edilebilir..dumbbelllarla ufak çaplı yapman body yapıyorsun anlamına gelmez..proteine ihtiyaç duyabilmen için evde de olsa belirli bir dumbbell ağırlığına çıkman ve belirli bir program izlemen gerekir..

peki evde sadece dumbellar la çalışabileceğim ve protein kullanabileceğim bir program varmı aslında maksadım baya bi kilo alıp irileşmek

ben bu ürünü aldım sütü sevmedigim için tozu direk süt tozuyla karıstıroıyorum
sizden ricam tozu direk yemenin herhangi bi sakıncası olup olmadgını soylemeniz ve 500 ml sütün degerini vericek yanında katabilecegim neler var (mesela süt tozu olurmu)
tşkler...

arkadaslar konu disi ama sormam lazim :)
su pinarin sut tozunu kim hangi marketin hangi reyonundan alir, her gittigim
markette bakiyorum bulamiyorum :)

ben bu ürünü aldım sütü sevmedigim için tozu direk süt tozuyla karıstıroıyorum
sizden ricam tozu direk yemenin herhangi bi sakıncası olup olmadgını soylemeniz ve 500 ml sütün degerini vericek yanında katabilecegim neler var (mesela süt tozu olurmu)
tşkler...

Bu ürünün 1 porsiyonu 170 gr.
Yani 170 gr. tozu 500 ml. süt ile yada meyve suyu ile karıştırıp içiyorsun.
170 gr. tozu kaşıklayıp yutabilmek oldukça zor olsa gerek.
Dediğim gibi sütü sevmiyorsan meyve suyu da olur.

meyve suyu zaten tatlı birde cilekli bir toz gelirse oluşacak tad miyde bulandırıcı olmuyormu ve en önemlisi iştah kapatıyormu=?
dipnot= tozu yedigim gün yani bugun saat 7.04 sularında ifrazat etmiş bulunuyorum gercekten sade toz berbat.acaba kustugumda toz gittimi yoksa emilim gercekleştimi :)

meyve suyu zaten tatlı birde cilekli bir toz gelirse oluşacak tad miyde bulandırıcı olmuyormu ve en önemlisi iştah kapatıyormu=?
dipnot= tozu yedigim gün yani bugun saat 7.04 sularında ifrazat etmiş bulunuyorum gercekten sade toz berbat.acaba kustugumda toz gittimi yoksa emilim gercekleştimi :)

Çilekli ürüne tavsiyem vişne suyu ya da şeftali suyu olacaktır. Tadı da çok kötü olmuyor açıkçası. Zaten içeceğin miktar 500gr. Burnunu tıkayarak bir dikişte içebilirsin. Bu kadar problem etme.

O kadar tozu yuttuktan sonra tekrar çıkarman çok normal. Ayrıca şahsi kanaatim, direk tozu yiyerek bir fayda sağlamayacağını düşünüyorum. Toz hali çözümlenmemiş halidir. Sonuçta o içeçekler ile çözümlenmek üzere üretilmiştir. Sen bunu direk yuttuğunda çözümlenmeyeceği için sana bir getirisi olmayacaktır.

mikser ile karıştırıldıgında puding gibi bir tat cıktıgını soylediler acaba dogrumudur
karıştırıcam ama tadı guzel olmassa dokmekten korkuyroum ne dersiniz=?

bence miksere gerek yok kaşıkla karıştırınca zaten sütün içinde eriyor tadıda gayet güzel

arkadaşlar birşey sorucam ben bu ürünü almayı düşünüyorum aynı zamanda optimum nutrition 2.5 kgluk whey proteinde alıcam 1.85 boyum 85 kg var, ama buna rağmen vücut yapım biraz garip gövdemde( göbek ve gögüs bölgemde) yağlanma var ancak kollarım ince . bunu giderebilmek için antrenman günlerimde protein, off oldugum gunlerdede sadece sabah ve aksam olmak üzere gainer kullanmayı dusunuyorum, sizce bu problemı gıderebılırmıyım ? yanı duzenlı calısmayla govdemı bıraz toplasam gainer + proteinle kollarımı kalınlaştırabilirmiyim?

arkadaşlar ben daha önce multipower 3kg kullandım ama iyi bi sonuç alamadım. şimdi Hardline ProGainer 4,5 kg şiparişi verdim 2-3 güne elime geçer.
boyum: 185
kilo: 57
boyuma göre kilom çok az. bu ürünü maksimum kilo almak için ne şekilde kullanabilirim. diğer tüm sayfalarda yazılanları okudum ve kullanımda tam bir ortak noktaya varılamamış. bu konuda bu ürünü kullanıpta ii sonuç elde edenlerin önerilerini bekliyorum. önerilerinizi bu saat aralıklarını baz alarak yaparsanız iyi olur. çünkü ünivdeyim... saat 3 den sonra evden ayrılıyorum ve eve dönmem en erken saat 9 ve en geç gece 12 yi buluyo. şimdiden tşkkr...

Back
Yukarı