gurseshalil
Üye
arkadaşlar 1 kova bitirdim, güzel fakat içindeki aspartam (tatlandırıcı) nedeniyle fazla tatlı.
emrah dedi:ee msbekil kardesın adamlara sıkayet sıkayet ustune geldı onlar da sorunu cozdu ve fıyat yukseldı 10 ytl hıc bır sey bu urune bence
akçakaya dedi:arkadaşlar istanbulda hardline ürünlerini bizzat kendim gidip almak istiyorum.bana önerebileceğiniz bir yer varmı.hardline değil ama suplemment satılan yer olarak bana metro city ve kadıköy şükrü saraçoğlu stadının orada bir yer varmış.vereceğiniz cevaplarınızı bekliyorum
B3RkOvi dedi:Tad bakimindan nasil Progainer ?
Cilekli cikolata ve vanilyalisi var sanirim
karakule dedi:allah allah bu ürünü ben de kullanıyom ama hiç sonuç alamadım gibi bir şey ben öğünlerden sonra alıyom yarım litre süte 170gr karıştırıyom. ama bana toz biraz tuhaf geliyo sütle karıştırdığımda altta yoğun miktarda çözülmemiş buyuk parçacıklar kalıyo onlarda dibe çöküyo..sizdede oluyomu.o parcacıklar ı ısırdığımda kesme şeker tatı var. kullanan biri kendi tozunda bu sorunlarla karşılaş mışmı biligilendirirse sevinirim..![]()
akçakaya dedi:arkadaşlar istanbulda hardline ürünlerini bizzat kendim gidip almak istiyorum.bana önerebileceğiniz bir yer varmı.hardline değil ama suplemment satılan yer olarak bana metro city ve kadıköy şükrü saraçoğlu stadının orada bir yer varmış.vereceğiniz cevaplarınızı bekliyorum
gaıner çeşitleri arasında benim önerim maddi durumda zorlanma yoksa gaın fast 3100 olur.şu sıralar muscle tech urunlerıde piyasada ama fiyat bıraz fazla gibi.maritory dedi:arkadaşlar bu 4.5 kg lik ürün günde bir defa alırsak 26 gün dayanıyor bir yanlışım yoksa?
BİDE vanilyalı daha gzl diye bi yorum okumuştum. yarın sipariş vermeyi düşünüyorum.sizce hangisinden alıyim.çilekmi vanilyamı yoksa çikolatalımı. bu arada işi bilen birisi bu diilde başka bi ürün önerirse ona da kabul derim.![]()