Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Ürünü satın aldığım yerin söylediğine göre firmaya gelen şikayetler doğrultusunda çözünme problemi halledilmiş bulunmakta..

Gerçekten de geçen sefer aldığım ürüne göre çok daha kolay çözünüyor..Eskiden ince toz şeker kıvamındaydı, şu anda resmen un gibi..

Ürünle ilgili şikayetlerin dikkate alınıp değerlendirilmesi güzel birşey, bu yüzden Hardline'ı tebrik etmek istiyorum..

Benim de şikayetçi olduğum tek problem (Çözünme sorunu) halledildiğine göre tam anlamıyla alınıp kullanılası bir ürün olmuş...

Ancak bunun yanında zam gelmesi de kötü olmuş :( 1,5 ay önce 100 YTL'ye aldığım ürünü şimdi 110 YTL'ye aldım...

emrah dedi:
ee msbekil kardesın adamlara sıkayet sıkayet ustune geldı onlar da sorunu cozdu ve fıyat yukseldı 10 ytl hıc bır sey bu urune bence

*hakikaten de öyle, yani hiçbir kötü tarafı kalmamış, yani Tr'de bir numara-Hardline, özellikle bu gainer :!:
reklam gibi oldu, ama asla değil, bu sadece Tüketici sevgisi...
*10 ytl zam çok normal, çok dengeli...
*ayrıca, bu Hardline;
özel sipariş ile, spor salonlarına özel genellikle, 15kg'luk tozlar, 1500 tabletlik poşet amino'lar hazırlıyormuş... :o :shock:
saygılar...

Bence de..

İnsanlar bu ürünü "yerli malı" diye aşağılıyorlar ancak ürün zaten türk malı değilmiş...Yurtdışından çuvallarla gelen ürünü burada ambalajlayıp satıyoruz..
Yani Perfect, Multipower gibi kalitesi bundan yüksek olmayan ürünlerdeki gibi ambalaja para ödemiyoruz..

Ayrıca her ne kadar miktarları düşük bile olsa porsiyon başına içerdiği 1 gr-Creatin ve 1 gr-Glutamine'de cabası..

Birde ürünü fazla tatlı bulanlar için tavsiyem; Karışımı içmeden önce birkaç adet yumuşak şekerleme (Jelibom, Tofita vs) yiyin.. Sonrasında kafaya diktiğiniz içecek hafif çilek aromalı süt gibi oluyor...Aroması, şekeri çok hafif ve hoş geliyor insana..Tavsiye ederim;)

Saygılar...

kesinlikle size katılıyorum arkadaşlar, firmanın gelen şikayetleri değerlendirmesi gerçekten çok güzel. Verim aldığım bu ürün listemdeki yerini koruyor.

mrb...

*progainer aşkıma geri döndüm... ve 2 porsiyon yani 10 ölçek kullanıcam, yani 4.5kg'lık boya kutusunu 15 günde bitiricem, ayda 2 boya kutusu... :D
*sanmıyorum, o kadar yağ yapmacağını, toz bu, börek-çörek değil... kür ile çok iyi kombine olacağını hissediyorum, 2 gündür... 10 ölçek: yaklaşık 100 gr protein, 300 gr karbonhidrat, birkaç gram da creatine ve glutamine, süper yani, etkili ve ekonomik, pratik, 3 + 3 + 3 + 1 veya 3 + 2 + 2 + 3 , tarzda, gün boyu bölecem, ölçeği, günlük kür... :)
*ölçü,hacim,kas,güç,şekil hepsi bir arada...
saygılar... ;)

bende aldım bitane 4.5 kg olanından kutusu tavan boyası gibi etiketini değistir benim diyen boyacıya sat :) ramazandan sonra creatin ve likit amino ile birlikte kullanıcam ama ben 1 yada 1,5 ayda bitecek sekilde alacagım likit aminodan 2 kutu aldım cünkü

arkadaşlar istanbulda hardline ürünlerini bizzat kendim gidip almak istiyorum.bana önerebileceğiniz bir yer varmı.hardline değil ama suplemment satılan yer olarak bana metro city ve kadıköy şükrü saraçoğlu stadının orada bir yer varmış.vereceğiniz cevaplarınızı bekliyorum

akçakaya dedi:
arkadaşlar istanbulda hardline ürünlerini bizzat kendim gidip almak istiyorum.bana önerebileceğiniz bir yer varmı.hardline değil ama suplemment satılan yer olarak bana metro city ve kadıköy şükrü saraçoğlu stadının orada bir yer varmış.vereceğiniz cevaplarınızı bekliyorum

evet stadın karşısında kokoreççi var. sanırım mercan kokoreçti tam hatırlayamıyorum. Oraya gitmek için Kadıköyde sarı bostancı dolmuşu muydu neydi (emin değilim) ona bin. Kokoreççiyi görünce in. Ordan sor birine gösterirler. Eski universal'in mağazası diye sor yada hardline bayii falan diye sor. Çok oldu 3-4 yıl önce Gain Fast almaya gitmiştim. Tarfimde hata olabilir çok zaman geçti. Ama online siparişle daha ucuza alman mümkün. Bi de oraya gidersen kesin pazarlık yap. Yapıyolar çünkü.

B3RkOvi dedi:
Tad bakimindan nasil Progainer ?

Cilekli cikolata ve vanilyalisi var sanirim

Ben çileklisini kullandım, ama genelde başka şeylerle karıştırdım için tadı değişmiştir doğal olarak. Çilekli Whey'e göre daha hafif.

karakule dedi:
allah allah bu ürünü ben de kullanıyom ama hiç sonuç alamadım gibi bir şey ben öğünlerden sonra alıyom yarım litre süte 170gr karıştırıyom. ama bana toz biraz tuhaf geliyo sütle karıştırdığımda altta yoğun miktarda çözülmemiş buyuk parçacıklar kalıyo onlarda dibe çöküyo..sizdede oluyomu.o parcacıklar ı ısırdığımda kesme şeker tatı var. kullanan biri kendi tozunda bu sorunlarla karşılaş mışmı biligilendirirse sevinirim..

kardeş mikserle karıştırman gerekiyo.. yoksa dibinde kalır tabiki.bence al sen ucuz bi mikser.. ;)

akçakaya dedi:

gununfirsati.com hardline nin bayiiliğini yapıyor sanırım. hardlinenutriton.com dan %10 indirimli satıyorlar. ben hep oradan bizzat kendim gidip alıyorum. eğer sirkeci ye yakın bir yerde oturuyorsan kendinde gidip alabilirsin. hem kargo ücretinden, hemde banka ücretinden tasarruf edersin. bana 15 dk. lık mesafede.

arkadaşlar bu 4.5 kg lik ürün günde bir defa alırsak 26 gün dayanıyor bir yanlışım yoksa?
BİDE vanilyalı daha gzl diye bi yorum okumuştum. yarın sipariş vermeyi düşünüyorum.sizce hangisinden alıyim.çilekmi vanilyamı yoksa çikolatalımı. bu arada işi bilen birisi bu diilde başka bi ürün önerirse ona da kabul derim. ;)

maritory dedi:
arkadaşlar bu 4.5 kg lik ürün günde bir defa alırsak 26 gün dayanıyor bir yanlışım yoksa?
BİDE vanilyalı daha gzl diye bi yorum okumuştum. yarın sipariş vermeyi düşünüyorum.sizce hangisinden alıyim.çilekmi vanilyamı yoksa çikolatalımı. bu arada işi bilen birisi bu diilde başka bi ürün önerirse ona da kabul derim. ;)
gaıner çeşitleri arasında benim önerim maddi durumda zorlanma yoksa gaın fast 3100 olur.şu sıralar muscle tech urunlerıde piyasada ama fiyat bıraz fazla gibi.

Back
Yukarı