Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben ultimate l-carnitine kullanmistim bayagi isime yaradi ama duzenli ve uygun bir sekilde kullanmak sarti ile
Cumle dusuk gibi oldu galiba ama neyse anlattim sanirim
Ben eczaneden aldım, Carniteene ismi ilacın, 10 tablet tabletler 1gr olarak satılıyor. Vallahi faydasını görüyorum gibiyim, böyle göbeğim bi terlemeye başladı kullandığımdan bu yana, yani bakalım koşcam birazdan ne kadar ter atcaz, göreceğiz faydasını.
Arkadaşlar l-carnatin den gerçekten iyi bir beklentiniz varsa aldığınız dozu çok arttırmanız lazım.mesala antremandan önce 3gr gibi düşük değerlerde formda tutar o yüzden alıma dikkat edelim.
Diyete başlar başlamaz değil diyetin yarısında alın. tablet ise antrenmandan önce 1000mg almanız işinizi görür likit ise antrenmandan 15 dk önce 1 ölçek alın. cardio yapmazsanız pek etkisini görmezsiniz o yüzden sadece ağprlık antrenmanının olduğu gün idmandan önce 10 dk bisiklet sürün.
hardline kapsül karnitinlerinden almak istiyorum faydası zararı hakkında bi bilgisi olan var mı ?
bu arada şuan hardline in whey protein tozunu kullanıyorum faydasını gördüm
ama herkes hardline ye karşı bir önyargılı gibi