Türk markaları derken genrise,nitrofull,nanobolix,hardline bunları kastettim kıyası bunlarla yaptım dostum

Ayrıca kesinlikle muschletech düsmanı degilim yanlıs anlasılmasın bu güne kadar allmax iso natural,weider premium whey,optimum hydro builder,dymatize iso 100,optimum gold standart whey ve muschletech nitrotech strawberry milkshake aromalı kullandım.ilk protein tozumdur optimum gold whey tadı karısımı mükemmeldi double rich chocolate olmasına ragmen 250 ml suyla bile süper karısıyodu tadı mükemmel oluodu double cikolata olmasına ragmen bogucu bi cikolata tadı yoktu sonra deneme amaclı nitrotech aldım kullanmaya basladım o ne facia idi hala aklıma geldikce para verdigime cıldırıyorum bi protein tozu bu kadar iğrenc tadı olabilir mi resmen 20 kullanımdan sonra kusma zoruyla param cope gitmesin diye kullandım.ayrıca hic karısmıyodu sütle deli gibi köpürüyodu resmen 20 dk kopuk ınsın dıye bekliyodum suyla da hic farkı yoktu biraz daha azdı ama öyleydi yani deli gibi köpürüyodu 400 ml su veya süt katıyordum gene puding gibi katı oluyodu ayrıca gögsümün sol tarafında bi agrı yapıodu igne batar gibi ki bu agrı nitrotech kullananlarda özellikle oluo forumda bikac kisiye daha rastladım yurt dısında sırf bu sorun için konular acılmıs bodybuidling.com da.yani optimumdan nitrotech e gecince resmen mercedesten fiat a gecer gibi oldum kısacası yasadıklarım bunlar haliyle insan bunları yasayınca herkesi uyarıyorum bu konuda.sonra weider premium whey e gectim tekrar mercedes e binmis gibi oldum farkı farkediyo insan gercekten.