Hangisini secmeliyim, glutamin, whey, bcaa?

Bugün vücudu bana göre 10 numara olan bir arkadaşımla birlikteydim. Bcaa, kreatin, glutamin, whey proetin ve assault gibi performans arttırıcı kullanıyor. 500 civarı tutuyor. Bütçe sağlam. Bu da beslenme hariç. Yani ne diyeyim? Gerçek bu. Alternatifler var elbet ama en sağlam büyüme böyle oluyor.

Bende bugün aldım bunları. Daha önce hiç bu kombinasyonla çalışmamıştım ve iyi büyümedim. Bünyemlede alakalı olabilir. İlk defa deneyeceğim. Ha bu arada çalıştığım salonun hocasıda bunlara inanmıyor bu arada:) tam bir ikilem bence...

O zaman Whey'den yana kullan kardeşim , marka vermek istemedim kendim de şuanda başka bir marka kullanıyorum ama optimum gold standart bence senin işini görecektir fazlasıyla.
Tamamdir sagolasin. Whey icin suan 3 matrix dusunuyorum. 900 gr olandan. Optimum fiyatlari ucuk bir suredir :)

Bende bugün aldım bunları. Daha önce hiç bu kombinasyonla çalışmamıştım ve iyi büyümedim. Bünyemlede alakalı olabilir. İlk defa deneyeceğim. Ha bu arada çalıştığım salonun hocasıda bunlara inanmıyor bu arada:) tam bir ikilem bence...
Ben de bi aralar oyleydim, simdi o yuzden fazla urun almiyorum. yemek daha cok buyutuyor.

Back
Yukarı