Hangi Casein'i Tercih Edersiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SRTN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi Casein Protein ?

• Optimum Gold Standard Casein

Votes: 12 40,0%
  • Dymatize Elite Casein

Votes: 6 20,0%
  • Six Star Casein Elite

Votes: 1 3,3%
  • Weider Pure Casein

Votes: 6 20,0%
  • Multipower Formula 80

Votes: 0 0,0%
  • Universal Casein Pro

Votes: 4 13,3%
  • Muscle Pharm Casein

Votes: 1 3,3%

• Total voters
    30

SRTN

Üye
Arkadaşlar hangi Casein Proteini kullanıyorsunuz ? Veya kullanacak olsanız tercih edersiniz ? bench_O

İçerik olarak bakıldığında

Dymatize Elite Casein

Optümum Gold Casein

Universal Casein protein

Musclepharm casein şeklinde sıralarım.

Ancak Dymatizede soya olduğu için optimum kullanıcısıyım artık.

Çok azda olsa içinde şeker olduğu için ben kullanmıyorum kişisel tercihim. Ayrıca amino profili optimum ve dymatize kadar iddialı değil.

Dymatize güzel fiyat performans açısından

3 kutu dymatize elit kullandim hatta sonuncusu bitmek uzere bittigindede universal casein proyu denicem

Optimum iyidir her zaman

Dymatize pek lezzetli bi toz değil içemiyorum ben.

Fiyat performans Dymatize Elite Casein. Soya proteini zararlı bir protein değildir. Onun için kullanmamazlık yapmaya gerek yok :)

Weider Pure Casein ile Dymatize Elite arasındaki fiyat farkına değecek kadar bir fark var mıdır ?

Daha once SixStar'in casein'ini kullanma sansim oldu. Oldukca zor karistigini soyleyebilirim. Su anda ise Universal Casein Pro'ya basladim. Acikcasi kolay karismasina ragmen lezzeti olmadigini soylemeliyim. Yapaylik cok belli ve hafif mazotumsu bir koku birakiyor genizde.

Tabii ki bu tarz urunlerde performansi soyleydi demek mumkun degil. Spor sonrasi yarim, yatmadan once de bir olcek kullaniyorum. Ancak etkisi diger tum yediklerim, ictiklerim, yaptiklarimla karisiyor.

Sahsi yorumum, benim su an yaptigim gibi karbonhidrati dusuk beslenmiyorsaniz ya da profesyonel degilseniz casein cok da sart degil. Aksamlari 100-150 gram yagsiz lor peyniri ve/veya yagsiz sut ile karistirilmis bir whey haydi haydi isinize yarayacaktir. Ozel donemler disinda butce ayrilacak bir urun degil benim icin.

Tesekkur ederim.

Bu arada şu an Casein kullanmıyorum ama 3-4 kutu Multipower Evo 80 bitirdim casein olarak. Çileklisini tavsiye ederim, karışımı tadı harika.

Optimum dan sonra dymatize caseini denedim 0 cholesterol olmasından dolayı tercih ettim. Tad ve karışım konusundada bana daha iyi geldi tavsiye ederim.

universal kazein kullanıyorum ramazan için
ama sütle aldığımdan mütevellit mi bilemedim
balon gibi şişiriyor

universal kazein kullanıyorum ramazan için
ama sütle aldığımdan mütevellit mi bilemedim
balon gibi şişiriyor
Belli bir yastan sonra sindirim sisteminin laktoz duyarliligi artiyor,o siskinlik büyük ihtimal sütten kaynaklidir,caseinde bunu tetikliyordur,illaki Casein alicam diyorsanda sütsüz denemeni tavsiye ederim., malesef laktoz duyarliligi oldugu sürecede gazman oluyoruz.

Back
Yukarı