Hammaddeler kullanarak kendi supplementini yapmak

eskiden bulk proteinlerde karismama kopurme laktoz nedeniyle gaz yapma gibi sorunlar vardi bu sitedeki urunlerde devam ediyor mu ?

evt bende prt tozunu kullanıyorum karıstırmak için biraz uğraşmak lazım köpürmeside var ancak fiyatına bakınca normal herhengi bir katkı maddesi olmadığndan

evt bende prt tozunu kullanıyorum karıstırmak için biraz uğraşmak lazım köpürmeside var ancak fiyatına bakınca normal herhengi bir katkı maddesi olmadığndan

Tatlandırmak için ne kullanıyorsunuz ? Ayrıca tam olarak karışması için blender mi kullanıyorsunuz ? Almayı düşünüyorum da.

daha once optimum marka urunler almistim hediye olarak shaker (karistirici) vermislerdi simdi cok isime yariyor en ufak topaklanma olmadan karisiyor urunler

shakerda guzel karisiyor. biraz gaz yaptigi dogru. tadi cok itici degil ama nezquikle tatlandirabilirisin sitenin kendi tatlandiricisi var bende cikolata aromasi. tavsiye etmem aromasini.

Kullanan arkadaşlar; Acaba ürünü düzenli kullanıp verim alan var mı? İşe yarıyormu ? Tabii mucize beklemek anlamında sormuyorum, sadece diğer protein tozları kadar etkili mi? Boşa para vermek istemiyorum.

arkadaşlar ben 2. kutu proteini sipariş verdim ve daha önce kilolarca universal ve en son optimum gold kullanmama rağmen hammaddelerdeki protein bu dev markalardan garanti veriyorum 2 kat daha kaliteli + 600 gr kreatin sipariş vermiştim kreatinin de etkisi müthiş yani boşuna tanınmış markalara para dökmeyin derim

protein tozunda tadın ve sindirim kolaylığının önemi yüksek. özellikle antrenmandan sonra şişkinlik çok moral bozucu bi durum. bu yüzden whey proteini yine marka ürünlerle devam etmek mantıklı. fakat kazeini yatmadan önce ve yumurta akı proteini ara öğünlerde almak fazla sorun olmayacaktır. üstelik bu 2 ürün whey e göre çok daha pahalı ürünler(marka ürünlerde). deneyenler kendi tecrübelerini yazarlarsa çok daha yararlı olur alacaklar için.saygılar.

ürünler saf olduğu için avantaj. Peynir altı suyu proteini(WPC80) ve konsantre süt proteini(MPC)püskürtme yöntemiyle kurutularak toz halde ambalajlanıyor. WPC %80 whey,%6 laktoz, MPC %66whey, %14kazein ve %7 laktoz içeriyor. laktoz miktarları bence yüksek. kullanacak arkadaşların bunları göz önüne alması gerekiyor. WPC alman malı lakin tedarikten çıkarıldı. MPC TÜrk malı. onunda sanırım satışı durdurulmuş. diğer dekstroz, maltodekst. gibi ürünleri çin menşei. bilginize.

Back
Yukarı