Gold krem fıstık ezmesi sizce iyi mi?

efe2356

Üye
bugun bimde gördüm ve aldım beslenmede fındık ezmesinin değeri nedir vede bu ürünün verdiği değerler içlerinde en iyisi gibi geldi bana

golzp4.jpg

ürün 340gr.

100 gramında:
enerji:----------630 kcal
protein:---------25 gr
karbonhidrat: 22gr
vitamin e:-------9mg
potasyum:------660mg
kalsiyum:--------55mg
demir:------------1.9mg

bu ürün hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum kahvaltılarda kullansak sizce faydalı bi besinmidir?

arada sırada kulladığım ürünlerden bir tanesidir. ama yağ oranı oldukça fazladır
[ yağ içeriği belirtilmemiş ama (630)-(25x4)+(22x4)=442 --> 442/9=49,1gr yağ içerir].
bunu göze alarak tüketmek gerekli. aşırısı tüketildiğinde, bazı bünyelerde alerji yapabilme olasılığı var. bunun haricinde güvenle tüketilebilir diye düşünüyorum.

içerdiği yağ, faydalı yağlardan ve şeker oranı düşük. kalorisine dikkat ederek abartmadan yiyebilirsiniz. testo üretimi için faydalıdır.

içine bildiğin çay şekeri atmışlar ....bu yüzden zararlı gördüğüm bir ürün...şeker katkısız başka bi marka bulunursa kaşık kaşık yenebilir :D

ama yağı fazla tabi

biz satıyoruz bunu :D bimde güzel üründür de yağ oranı yüksek daha kalite ürünlere yönelmeli :D

Bu tip fındık fıstık ezmesi tarzı ürünlerde Sarelle ve Nutella'dan şaşmayın derim.
Diğerlerinin bu iki ürünün çek gerisinde kaldığını düşünüyorum. Ama diğer ürünlere nazaran epeyde pahalılar.

Sarelle, Nutella vs. bunlar fıstık ezmesinin en kötüsünün bile yanına yaklaşamaz. Bunlarda deli gibi yağ var (ve fıstık yağı gibi değil), ayrıca bunların içindeki fıstık fındık oranı %10'u geçmez çoğunlukla.

bende preco ya katılıyorum,bu fıstık ezmesinden kullandım ben gayet güzeldi.25 gramlık protein oranı çok iyi ve vucuda yararlı oldugunu düşünüyorum.üstelik üretim yeri mersin olması lazım yani türk malı.

tadı hiç güzel değil 2 ay önce aldım 1 tane yarısı hala duruyor:o

tadının kötü olmasının nedeni sizde takdir edersinizki yapay hiçbir tatlandırıcı ve katkı maddesi içermemesinden kaynaklanıyor.sağlıklı şeylerin tadı genelde kötü olur bilirsiniz :)

Sarelle, Nutella vs. bunlar fıstık ezmesinin en kötüsünün bile yanına yaklaşamaz. Bunlarda deli gibi yağ var (ve fıstık yağı gibi değil), ayrıca bunların içindeki fıstık fındık oranı %10'u geçmez çoğunlukla.

Öncelikle Sarelle Nutella'nın fiyatlarını diğer ürünlerle karşılaştır.
Sonra tatlarını karşılatır, fıstık kokusunu bariz şekilde alırsın, piyasada en iyi marka Sarelle'dir, Nutella'dan bile daha başarılıdır. Ama bizim milletimiz, "ne olacak fındık-fıstık kreması diye" merdiven altı ürünleri (Gold için söylemiyorum) tüketmeyi yanlış görmüyorlar.
Bir çok marka plastik kutuda satarken Sarelle ve Nutella cam harici bir kutuyu vs tercih etmez.

Son düzenleme:
Bende sarelleyi nutelledan daha fazla beğenirim ayrıca fıstık ezmesinde gold en iyisi bence valla bizde fıstık ezmesi fındık ezmesi hepsi mevcut tavsiye ederim..

gold tamam şekerli ama kahvaltı için bu onu ideal hale getiriyor..kepek ekmekleri arasına sürüp yediğinizde kompleks ve basit karb. almış olursunuz..

sabah kalktınız ,
1 ölçek whey 1 kaşık fıstık ezmesini shaker da çalkalayınız yudum yudum içiniz , denenmiş güzel bir tat.

Back
Yukarı