Gelişim Spor Merkezi Taner

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

goldtrapper58

Yeni Üye
resim030lz1.jpg

resim035kj7.jpg

resim047jc8.jpg

resim045ur4.jpg

resim041wa9.jpg

bu benim arkadaşım Taner 1,5 yıldır bu sporu yapıyor bunlar 3 ay önceki resimleri o zaman vücudunda hiçbir suplement veya kür yoktu. Şuan süplement kullanıyor Kendisi teknolojiye uzak olduğu için ben yardımcı oldum 76 Kilo Vücut ölçülerini bilmiyorum
Yorumlarınızı Bekliyoruz Sorularınızın Cevaplarını Benden Alabilirsiniz

Kanatlar ve trapezler geride kalmış vücudun diğer bölgelerine göre.Hacim olarak iyi durumda 1 yıl için iyi bir hacim.

1,5 yıl için oldukca iyi bir gelisim bence.omuzlara ve trapeze biraz daha önem verilirse dahaiyi olur gibi geldi bana

aslında serhat omuzlar cok parcalı ama bılgısayardan cektgımız ıcın fotoları tam ayrılırken yakalayamadık bu arada resimlerden aslında daha iri ama nebiliyim suan zaten suplement kullanıyor 3 aydır yeni fotoları bu topıkten eklemeye devam edecegim

boxer dedi:
Kanatlar ve trapezler geride kalmış vücudun diğer bölgelerine göre.Hacim olarak iyi durumda 1 yıl için iyi bir hacim.

bel biraz daha incelebilir ek olarak

Omuz genisligi genetik olarak cok iyi
ama maalesef bel kalınlıgı da genetik olrak bi dezavantaj.. mide calısıyor belli oluyor ama agırlıkla calısmasın iletirsin bu mesajı.. agırlıkla mide calısmak mideyi kalınlastırıyor...
Antreman sonrası sıcakken cekilmiş fotolar o yuzden cok saglıklı yorum yapılması zor olur.. bir de sogukken resim cekip koyarsanız daha ii olacak....

sevgili arkadasım yanılıyorsun taner 1,5 yıl ıcınde bıtane mekık cekmemıstır evet vucut sıcakken cekıldı bu resimler ama mıgde calısmadı suan suplement alıyor allah kısmet ederse bu ay streodıdede gırecegız yeni resimler yakında konacak

:)

arkadaşım senden her yoruma tersi cvp veriyosun :lol: okadar biliyosan buraya niye yorum istiyorsun :lol: :lol:
Bu arkadaşımızın
1 triceps zayıf
2 Kanatlar biraz daha iyi olabilir
3 trapez de çok geride

bunu dışında aradaşımızda iyi olarak benim gördüğüm göğüz ve bicepsler ;)
Anladın sen onu.
Hacim iyi çok iyi olca kesin :idea:

gögüs - mide ve omuz genisligi genetik olarak iyi ve su ana kadar güzel işlemiş ... ilerde zamanı geldiginde mide calısırsa daha da ii olur...

Biceps ler zayıf...

trapez ve triceps zayıf deil " YOK "..

Steroid icin hazır bir vucut mu tartısılır.. nasıl kilolar bastıgını vucudu ve antreman sistemi limitlere dayandımı bilmioruz... ama umarım ii sonuclar elde eder...

zaman zaman resim eklemen ii olur...

ilk olarak zafere cvp verıyorum zafer kardesım bu adam cıplak gozle gormedıgın ıcın konusuyorsun ters cevap degıl benimkiler sadece ınsanları bılgılendırıyorum yeni resimleri cok yakında yukleyecegım bız sıteye koymak ıcın cektırmedık bunları sadece aramızda iş olsun dıye ve sıteyı sevdıgım ıcın koydum ve dıger arkadaslarımınkınıde koyacagım gelişim spor merkezi altında kol suan 43 neyse mıgde caslısmadan daha ıyısını yapan varsa zafer koyda goruyum

ben resimlerden anlayabildiğim kadarını söyledim :)

yanlış anlam arkadaşım resimden görebildiğimi söyledim ben ;) iyi ve kötü görünen yerleri yani
Ama miğde en kolay yer bidaz yediğine dikakt et tamam on utartışmaya gerek yok
hem koycam resmin bide çalışmadığın ısana burdan ıspat edeme değilmi ;)

ispat edebilecegim bişey yok yani yalan soylememede gerek yok beni msnden tanıyanlar var neyse zafer birader genede tesekkur ederim yorumun için

gögüsler iyi ama diğer kısımlar eksik çalışmaya devam

ahbe hakan hocam senın gıbı olsak daha ne ısterız şimdi 5 mılyar ver al hakanın vucudunu deseler uste 2 mılyar daha verırırm yorumlar ıcın tsk ederiz yeni arkadaslarımızınkıde yolda YA BUARADA admin arkadaslarımdan ne benım resmıme nede tanerınkıne bır yorum gelmemıs ılgınc ya adminlere saygılar yanlıs anlamasınlar yorumlarına deger verdıgım ıcın ıstıyroum onlardan

Vücuda diyecek pek bişi yok ama belki pozdandır bilemiyorum ama göğüsler hafif aşağıya yayılsa biraz kalkık duruyo ama yine de iyi çok daha iyi duracaktır hemşo başarılar ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı