gece uyuyamayanlar buraya

mr olympia konusunda zor tuttum kendimi kai için söylenenler çok sinirimi bozdu gülerek yok acıların çocuğuymuş bilmem ne bunlar şaka sanıyorlar herhalde aile tarafından terk edilmeyi yalnız büyümeyi sevgisiz kalmayı fakir olmayı zaten tek dertleri konu dışındanda belli oluyor kız arkadaşlarının olmaması yahu ayıptr bir insanın yaşadıklarıyla dalga geçilir mi

Uyku sorunum yok şuan bu mesajı 03:17 'de yazıyorm. Ramazanda 2 gün uyumadığımı bilirim.

Salondan ciktim simdi. Hocalardan birine denk geldim. Agirlik calistiktan sonra saunayami girdin dedi,evet diyince,bugun yaptigin hersey bosa gitti dedi. Moralim bozuldu :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Salondan ciktim simdi. Hocalardan birine denk geldim. Agirlik calistiktan sonra saunayami girdin dedi,evet diyince,bugun yaptigin hersey bosa gitti dedi. Moralim bozuldu :)

Bazıları da tam tersini söylüyor :D

abi bi kısım kasların soğuması gerek,antrenman sonrası eğer sağlam bi antrenman yaptıysan zarar gördüler,genellikle soğutulur soğutmak istenir ama sen saunaya girerek tekrar vücut ısını yükseltiyosun kaslar zarar görür diyo örn burktuğun ayağını buz tutmak gibi ,,,,bu onarılma evresini uzatır diyo
diğer kısımda diyo vücut ısısını yükselttiği için kan akışı hızlanır ve çalıştırdıgın kaslar için iyidir diyo falan falan falan bencede agırlık calısmasından sonra girilmemeli yav ama boşa gitmiş demekte küfür gibi bence abartılmış :D http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=141911991 burda tartışılmış mesela

yine uyku tutmadı başınızı agrıttım kusura bakmayın :D

Geyik icin acildi bu baslik,konus konusabildigin kadar :D bende saunaya girmenin iyi oldugunu biliyordum. Vucutta biriken laktik asidi atiyormus ve bu sebeple agri olusmuyormus. Biceps calistigim gunler,bazen yanmasina uyaniyorum. Agrisi gecsin diye girdim. Hoca laktik asit kas gelisimine katkida bulunuyor diye birsey dedi. Yok artik lebron james diyecektim :D

gece uyuyamamayı anlarımda neden 5-6 saat kesintisiz uyuyamıyorum ben:D
bence sessizlik çok önemli derin bir uyku için eğer sonsuz bir sessizlik varsa rekor derecede uyuyabiliyor insan. insanın uykusunu bölende uyandıranda genelde ses oluyor. tabi stres gibi faktörleri sayamıyorum kafanın rahat olduğunu var sayarak yazdım. stresliykende uykuya dalmak zordur.

Pencere tam sokak lambasının karsısında sabaha kadar aydınlık bir odada uyuma çabaları veriyorum bende :confused:

Bugun benimde uykum yok antrenmandan gec geldim ayrica oglende bayagi soguk yedim hasta oluyor gibiyim :( yarin sabah ders olmasida cabasi

bu gün sanırım "konu" rekorumu kıryor ve yatıyorum. ayrıca sonhabar geldi dikkat! metabolizmalar uykuya geçiyor en azından benim öyle heryerimiz ağrıyor ateşleniyoruz vs. neyse yatayım artık :) bahane üretirsek liste uzun çünkü.

Arkadaşlar Allah rızas içinyardım edin.Hergün 5 öğün yiyorum büyümek için disiplinili şekilde.Diyorum ki : Aksam 9-10 da uyuyacağım.Ama bir bakmısım saat 12 olmus 12-1 gibi uyuyorum sabah 10-11 gibi kalkabiliyorum.Bütün beslenme planım ve disiplinim mahvoluyor.Siz ne yapıyorsunuz ?

Arkadaşlar Allah rızas içinyardım edin.Hergün 5 öğün yiyorum büyümek için disiplinili şekilde.Diyorum ki : Aksam 9-10 da uyuyacağım.Ama bir bakmısım saat 12 olmus 12-1 gibi uyuyorum sabah 10-11 gibi kalkabiliyorum.Bütün beslenme planım ve disiplinim mahvoluyor.Siz ne yapıyorsunuz ?

Oyle birsey oldugu zaman beslenme duzenimi aynen devam ettiriyorum. Vucudumun ihtiysc duydugu kaloriyi aliyorum,saati fark etmez.

Back
Yukarı