gece uyuyamayanlar buraya

letsev

Üye
evet gün içinde şekerli yağlı gıdaları fazla kaçırmak gibi idman agünü idman yapamamak gibi insanı pişman eden bir konuda gece uyuyamamak...

misal ben 5 te kalkmam gerekirken uyuyomıyorum ve bu beni çok huzursuz ediyor.

uyumam gerektiği halde uyuyamadığım geceler buraya yazıcam dileyende yazabilir. içini dökebilir.

Bende hep geç uyuyorum geceleri film izlerim 3-4'e kadar sabah kalkmam gerekse de gerekmese de farketmiyor genelde. O saate kadar oturuyorum hep. Bu arada bende baklava yedim dayanamadık yani ağzımıza tıkılınca:D

sorma özel günler peş peşe gelmemeli bir pastayı bünye kaldırıyorda 2 gün kıyamıyorsn vücuda yemezsende ayıp olur falan. çok sıkıntı çok.

bende karpuz maduruyum :) şu kabak aşısı çıktığından beri düzgün karpuz yiyemez olduk. guzel karpuz buluncada yiyorum.beslenme duzeni vs hak getire :D fatsecret hangi karpuzu baz aliyor bilmiyorum ama sekerli olmasina ragmen kalorisi dusuk :D

ben de uyuyamıyorum alt katımda deli bi karı koca oturuyo sabah 5lere kadar bağırışıp küfürleşiyolar. küfür repertuarım çok güzel gelişti onlara burdan selamlarımı yolluyorum allahınızdan bulun

Antrenmanı biraz erken bitirmek lazım. Geç saatte spordan çıkmak da uykuyu katlediyor.

Papatya çayı daha çok mide - sindirim problemleriyle bağlantılı durumlarda kullanılıyor bildiğim kadarıyla.

Ben eğer gece geç yani 12 ye doğru felan idman yaptıysam gece yatarken refleksler fena kasıyor bi oram bi buram atıyor mesela ondan uyuyamıyorum :D

birkaç defa uyku sorunum olduğu dönemler spor yapıp geç saatte yatıyordum bu kezde kaslarım ağrırken uyku tutmuyordu yani spor yada yorucu iş yapıp nasılsa yorgunum hemen uykuya dalarım düşüncesi yanlıştır

yorucu hemen uykuya dalıyım bence dogru ya ben dun 4 saat uykuyla durdum 4 saatten fazla yollarda gectı eve geldım yeem kfalan yedım bıraz vakıt gectı saat 10da bıraz uanıyım dedım uyuya kalmısım yanı ıs yaparsan kendını yoracak uyyua kalıyorsun hemen ıstemsız vucut kendını kapatıyor

Gece uyuyamayanlar diye konu aciyorsunuz ama hepiniz bu saatte çevrim dışısınız :D

bu gece uyku yok,heyecan ve merak var :)

Hazır olympiyayı beklerken off topic yapayim, bu antrenman kısmına açtım başlık ama kimse cevaplamadı.
Partial Rep (kısmi kaldırış) vs. Full motion range (tam hareket). Birkaç blog da ve sitede kısmi kaldırışı öven yazılar gördüm. Mesela adam bench yapıyor dirsekleri kitlemiyor. Yada Curl de tam açmıyor kolunu. Ben şimdiye kadar nizami tam hareket yapıyordum. Bu konuda ne düşünüyorsunuz ?

ben genelde antrenmanlarımda tam kaldırış uyguluyorum fakat bazı hareketlerde(incline db press gibi)kısmi kaldırıştan daha iyi sonuç aldıgımı düşünüyorum.tabiki olay kısmi kaldırış bahanesiyle yarım yarım cıkarmak da değil tekrarları,ikisi farklı şeyler :)

saati yine 2 ettik ....

bu forumu seviyorum. spor hakkında çok şey öğrendim(bu üyeliğimden evelde takip ediyordum)

herneyse mr olympia 2014 falan derken hararet oldu sanırım. insanın olduğu heryerde tartışma bi şeklde çıkabliyor sanırım. tek bile klasanız insan knedisiyle didişir.

neyse yatalım.. hormonsuz bir vücut geliştirme serüvenine hızla devam ediyorum

tartışma olur elbette ama her zaman olmaz bu durum olsa bunun altında başka bir yer var demektir forumda bakıyorum gereksiz yere hatta gereksiz konularda bile tartışma söz konusu hayatta olumsuz bir şeyler olur elbette ama forumu her dakika tartışmayla germeye gerek yok sonra insanlar terk ediyor siteyi ayrıca tek başınayken daha yararlı şeyler yapabiliriz resim yapmak şiir yazmak müzik aleti çalmak gibi böylece içinizdeki stresi üzüntüyü siniri sanatınıza yansıtabiliriz birde tartışma demek hakaret küfür etmekte değildir onuda belirtelim bunu genel olarak yazdım kişisel değildir

tartışma olur elbette ama her zaman olmaz bu durum olsa bunun altında başka bir yer var demektir forumda bakıyorum gereksiz yere hatta gereksiz konularda bile tartışma söz konusu hayatta olumsuz bir şeyler olur elbette ama forumu her dakika tartışmayla germeye gerek yok sonra insanlar terk ediyor siteyi ayrıca tek başınayken daha yararlı şeyler yapabiliriz resim yapmak şiir yazmak müzik aleti çalmak gibi böylece içinizdeki stresi üzüntüyü siniri sanatınıza yansıtabiliriz birde tartışma demek hakaret küfür etmekte değildir onuda belirtelim bunu genel olarak yazdım kişisel değildir
yani saydıkların doğru ve ben öyle biri olmadığım için şanslıyım. hele küfür hakaret ... soruma uzun süreler ara vermişliğim vardır büyük ihitimal yine vereceğim bi müdet sonra. sinirleri bozuk insanlar çok oda doğru. ama tartışmakta iyidir dünkü olay başkaydı zaten 2 tarafında üzüldüğü bir konuydu. ama olur öyle şeyler. ben genelde siniri bozuk ve tartıışma yapan yerlere girip pek ahkam kesmem. terayağı gibi üste çıkmam. ama konu tartışırım tabikide.

Back
Yukarı