salvadore_xp
Üye
Ben askere gittiktikten sonra olmayı düşünüyorum. 1.25 miyopum. Lazer ile gözlerini çizdiren 3 arkadaşım var. Hiç birinde bir sorun gayet. Gözlüksüz, mutlu ve mesut yaşıyorlar. Ben de sadece derste ve araba kullanırken gözlük takıyorum. Benim gibi gözlük takmayı sevmiyorsanız sürekli takıp çıkarmaktan gözünüzü heder eder ve derecesinin ilerlemesine sebep olursunuz. Ben 1 sene içinde 0.75 ilerlettim örneğin. Lens düşünüyorum; askerden sonra da lazer tedavi. Artık güzlüğü gördüğüm yerde kırasım geliyor. Dünya göz Hastanesine gideceğim. Bu konuda hiç bir masraftan kaçmamak lazım arkadaşlar. Göz hayati olmasa bile, işlevsizliği düşünülemez bir organ. O yüzden bu ameliyatı çok sık yapan başka bir özel hastane bulursam ona yönelirim.
Lazerle göz çizme çok yeni olmasa da geçmişi olan bir tedavi yöntemi değil. Gerçekten 20 yıl önce çizilmiş göze rastlayamazsınız. Ama tehlike gözün derecesinin tekrar ilerlemesi; yani kör olmak ya da görme zorluğu gibi bir durumdan kimse bahsetmiyor. Sağlam bir hastanede, meslek erbabı bir hekimde denemeye değer görüyorum ben bu yöntemi...
Lazerle göz çizme çok yeni olmasa da geçmişi olan bir tedavi yöntemi değil. Gerçekten 20 yıl önce çizilmiş göze rastlayamazsınız. Ama tehlike gözün derecesinin tekrar ilerlemesi; yani kör olmak ya da görme zorluğu gibi bir durumdan kimse bahsetmiyor. Sağlam bir hastanede, meslek erbabı bir hekimde denemeye değer görüyorum ben bu yöntemi...