acemi-cocuk
Üye
alıyorsunuz ekmekleri arasına şeker un kuyrukyağı karışımını koyuyorsunuz.üstüne synthol sıkıp afiyetle götürüyorsunuz tam bir protein deposuMuscle Burger tarifiniz nedir acaba kitabınızda okumuştumta?
alıyorsunuz ekmekleri arasına şeker un kuyrukyağı karışımını koyuyorsunuz.üstüne synthol sıkıp afiyetle götürüyorsunuz tam bir protein deposuMuscle Burger tarifiniz nedir acaba kitabınızda okumuştumta?
ben tuvalette çıkardım baklavalarıNe zaman yemek lazım antremandan önce yiyemem çünkü 1 saat tolette kalıyorum antremandan önce bağırsakları bozmuşumda.
ilk önce cemil adında bir arkadaş edinmeniz lazım.kilosu farketmez leg press aletinin üstüne koyup pressleyin.ama isminin mutlaka cemil olması lazım başka isim olmaz yoksa overtraining olursunuz tabi.Artık bazı şeylerden feragat etmeniz lazım ahmetlerle,mehmetlerle olmaz bu işdumbellllsarkadaşım şu cemil-press nasıl bir haraket bir açıklarmısın, yani nedir bu calfları 1 km yapmanın yolu, benimkiler sürekli overtraining oluyor![]()
arkadaşlar hepiniz yanlış yapıyorsunuz armut presse abanıyorsunuz, son yapılan bilimsel araştırmalara göre göteral karpuz press daha faydalı bir haraketmiş, bir de geçen gün reklamlarda gördüm, bir kavanoz hap satıyor adamlar yanında da bisiklet pompası, her sabah uyanınca ve idmandan sonra bir hap atıyoruz ardından bisiklet pompasıyla ağızdan pompalıyourz adamın birisi 1 haftada kollarını 25cm den 65 cm e çıkarmış, siparişimi vericem bugün