Evdeki ekipmanlarımla yaptığım vücut ( espri )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne zaman yemek lazım antremandan önce yiyemem çünkü 1 saat tolette kalıyorum antremandan önce bağırsakları bozmuşumda.
ben tuvalette çıkardım baklavaları

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:07 ----------

flexor hocam gelsin artık.profosyonel yorumlar lazım vücuduma

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:11 ----------

Becel,kalbini sev

arkadaşım şu cemil-press nasıl bir haraket bir açıklarmısın, yani nedir bu calfları 1 km yapmanın yolu, benimkiler sürekli overtraining oluyor :(

arkadaşım şu cemil-press nasıl bir haraket bir açıklarmısın, yani nedir bu calfları 1 km yapmanın yolu, benimkiler sürekli overtraining oluyor :(
ilk önce cemil adında bir arkadaş edinmeniz lazım.kilosu farketmez leg press aletinin üstüne koyup pressleyin.ama isminin mutlaka cemil olması lazım başka isim olmaz yoksa overtraining olursunuz tabi.Artık bazı şeylerden feragat etmeniz lazım ahmetlerle,mehmetlerle olmaz bu işdumbelllls

site yönetimi bu konuyu 'geyik alanına' taşırsa bence güzel olur, gülüyoruz sonuçta hernekadar yanlış yerde gülüyorsakta gülmek güzeldir.
Konudışına taşınırsa bence güzel bir geyik ortamı olur.

bende şu meşhur armut press hakkında bilgi edinmek istiyorum. armutları alıp aynı anda iki kolu birden mi kaldırmak lazım tek tek mi ???

Cemil pressi ben sadece definisyondayken uyguluyorum.Bayaa işe yarıyor :)

Konu dışına açılsa daha yerinde olurmuş.Yetkililer başlağı kapamak yerine konu dışına taşırlarsa sevinirim :)

Kalflardaki gelişim dikkat çekici geçekten ama gece yatarken problem olmuyor mu :) 1km az buz değil Herhalde kalfların üzerine yatıyorsundur o zaman başaşağı bütün gece kan beynine hücum ediyordur. Tabii bu ölçüleri sığdıracak kapalı mekan bulmak da ayrı bir derttir bence definisyona girmen lazım tabii abartmamak koşuluyla malum bilinçsiz diyetler yağ yakmak yerine kas kaybına neden olurlar bu kadar hızlı şişitiğine göre diyette de alimallah bir anda ortadan yok da olabilirsin

acemi-çocuk gibi 1 kilometre kalflarım olsun 1 milyon tl. borcum olsun helllooospsmileyChin:_:cool: harbiden azimli bi arkadaşımız.

armut press için manavdan deveci armutu aldım. dün akşam çalıştım. omuzlarım 10 cm genişledi. tavsiye ederim. :) :)

arkadaşlar hepiniz yanlış yapıyorsunuz armut presse abanıyorsunuz, son yapılan bilimsel araştırmalara göre göteral karpuz press daha faydalı bir haraketmiş, bir de geçen gün reklamlarda gördüm, bir kavanoz hap satıyor adamlar yanında da bisiklet pompası, her sabah uyanınca ve idmandan sonra bir hap atıyoruz ardından bisiklet pompasıyla ağızdan pompalıyourz adamın birisi 1 haftada kollarını 25cm den 65 cm e çıkarmış, siparişimi vericem bugün

ya bana şu yılda 1 setten 1 tekrar 1 hareket olayını bi anlatsana,yılda sadece 1 günüm kalıyor calf çalışmak için.bu program calflerime ilaç olacak gibi geldi.
sizin gibi bu sporda tecrübeli ve gerçekten bilgili birisine rastladığım için çok mutluyum.engin bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
şimdiden çok teşekkürler.

arkadaşlar hepiniz yanlış yapıyorsunuz armut presse abanıyorsunuz, son yapılan bilimsel araştırmalara göre göteral karpuz press daha faydalı bir haraketmiş, bir de geçen gün reklamlarda gördüm, bir kavanoz hap satıyor adamlar yanında da bisiklet pompası, her sabah uyanınca ve idmandan sonra bir hap atıyoruz ardından bisiklet pompasıyla ağızdan pompalıyourz adamın birisi 1 haftada kollarını 25cm den 65 cm e çıkarmış, siparişimi vericem bugün

aman diyelim , pompa işi sakat nasıl kullanacağını bilmeyen olur falan :) :) :) :)

bana daha önce ban yemişsiniz gibi geldi.eğer bu vücudu ban yiyerek inşa ettiyseniz,çoğu kişi ban hakkında bilgi almak isteyecektir;size bi kaç sorum olacak:
banın yan etkileri var mı?varsa neler?
ne sıklıkla yediniz?
ban yemek bağımlılık yapıyor mu?
ve son soru,ban yiyerek kaç ayda bu vücüt ölçülerine sahip oldunuz?

cevaplarınızı büyük bi merakla bekliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı