Evdeki ekipmanlarımla yaptığım vücut ( espri )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar arkadaşlar yaklaşık 2 aydır evde sıksık göğüs yayı ab rocket 2 kgluk dambullarla çalışmalar yapıyorum flexor hocamın evde dambılla çalışma proĞramını uyguladım sonuçlar fena deil bana göre
kol:20 santim den 55 santim
göğüs: 30 santimden 500 santim
bacak:0 santimden 87 santim
kalfler: 3 milimden 1 kilometre

Eklentiler

• DAMBIL-2-ADET-1-KG-DUMBELL__22932225_0.jpg
    DAMBIL-2-ADET-1-KG-DUMBELL__22932225_0.jpg
    14,5 KB · Görüntüleme: 429
  • 7d_450xNULL.jpg
    7d_450xNULL.jpg
    10,3 KB · Görüntüleme: 434
  • arnold-schwarzenegger-training.jpg
    arnold-schwarzenegger-training.jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 467
  • Arnold-Schwarzenegger-Governator-speed-cameras.jpg
    Arnold-Schwarzenegger-Governator-speed-cameras.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 495
  • arnold-schwarzenegger-20051030-81109.jpg
    arnold-schwarzenegger-20051030-81109.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 435
arkadaşlar sevgi ve saygı çerçevesinde yazalım cevapları lütfen vücudum kötü olabilir ama ezmeyelim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:08 ----------

arkadaşlar sevgi ve saygı çerçevesinde yazalım cevapları lütfen vücudum kötü olabilir ama ezmeyelim.
yok mu arkadaşlar yorum 200 kişi içerde ağlamayın

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:17 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:11 ----------

kürttraining olmuş olabilirsinbench_Oweightlifterweightlifterweightlifterhyper_
ben overtraining olmam.yılda bicepsimi 1 kez çalıştırırım sağlam çalıştırırm yanmayı hissedeceksin 1 setten 1 hareket 1 tekrar yapman yeterli barbell curl 100 kilo yedire yedire yapacaksın unutma kaslar dinlenirken büyür

omuz proğramımı yazayım omuz press göterol bahadır press çağatay rowing 3 yılda bir kez uygulamanız iyi beslenmeyle etkili olacaktır.bol bol tereyağı yiyin

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:19 ----------

bacaklar olmamış
bacak proĞĞĞĞĞĞĞramımı yazayım leg curl metin curl guile press

kol 20 cmden 55e nasıl cıktı 2 ayda bı anlam veremedım aynı programı bende flexorun damble calısma programını uyguluyorum ve sana tek kelıme dıcem sallamıssın .....

böyle kıskançlıklar size yakışmıyor arkadaşlar.koyun fotoları da görelim laf atıp kaçmak olmaz.koca adamım ben sakallarım var

bravo gerçekten güzel vücut ,arnoldun bir ikizi varmışta bizim haberimiz yokmuş şimdi ortaya cıktığı iyi oldu bicepslerin gerçekten güzel 55 cm baya iyi tricepslerinin adonislerle olan uyumu tartışılamaz bile!kalflerinde ii ölçüsü 1 kilometre olmuş ;haftada kaç gün çalışıyorsunuz programınızı yazsanız sevinirim.çok çalıştığınız açık,overtraining olmammışsınız iyiki (oh ne kadar rahatladım overtraining dedim de sırf ismi güzel ,kürttraining olsa kimse yazmazdı)... bir de acaba önceden jinekomastiniz var mıydı merak ettim(gene rahatladım ne kadar güzel bir isim bulmuşlar ) direk meme sarkması. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Ne zamandır yazmıyorum forumda,arkadaşlar şaşıracak,senin konuya yazmazsam yatamam bu gece.Sen o 55 cm kolları koyacak müsayit yerleri biliyorsun ben söylemeyecem burada.Burası Metin 2 chat alanı değil,adam değilsin bari biraz ciddi ol.Çoluk çocukla uğraşıyoruz resmen.

bak ilk resmini eklemeyi unutmuşsun

baksana ilk resmini ben buldum da ekledim.

bir de body boyunu acayip kısaltmış baksana ikini resme:D
attachment.php

(not böyle konu açan kişiler için açılmış
ilk resim montaj ikincide body boy falan kısaltmıyor arnold 1.88 boyunda yanındaki adamlarda problem var çok uzunlar)
attachment.php

Ademaydogan
kolun 20cmden 55 olması garip ama 1 mmden 1 km olması:D
kafana takma espri amaçlı bir konu
onun dışında acemi çocuk sen hiç ban yedin mi?

Eklentiler

• Skinny-Arnold-Schwarzenegger--20972.jpg
    Skinny-Arnold-Schwarzenegger--20972.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 725
  • conan the destroyer 1984- canavar dagoth 2.13  arnold dev andre rene.jpg
    conan the destroyer 1984- canavar dagoth 2.13 arnold dev andre rene.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 676
Son düzenleme:
Ne zamandır yazmıyorum forumda,arkadaşlar şaşıracak,senin konuya yazmazsam yatamam bu gece.Sen o 55 cm kolları koyacak müsayit yerleri biliyorsun ben söylemeyecem burada.Burası Metin 2 chat alanı değil,adam değilsin bari biraz ciddi ol.Çoluk çocukla uğraşıyoruz resmen.
işte görüyorsunuz kıskançlığın boyutlarını.hemen ağız bozmalar.noldu dostum 55 santim gücüne mi gitti yediremedin mi?al bakalım o zaman sana inat bir foto daha :lol:

Eklentiler

• arnold-biceps-2.jpg
    arnold-biceps-2.jpg
    9,7 KB · Görüntüleme: 409
bravo gerçekten güzel vücut ,arnoldun bir ikizi varmışta bizim haberimiz yokmuş şimdi ortaya cıktığı iyi oldu bicepslerin gerçekten güzel 55 cm baya iyi tricepslerinin adonislerle olan uyumu tartışılamaz bile!kalflerinde ii ölçüsü 1 kilometre olmuş ;haftada kaç gün çalışıyorsunuz programınızı yazsanız sevinirim.çok çalıştığınız açık,overtraining olmammışsınız iyiki (oh ne kadar rahatladım overtraining dedim de sırf ismi güzel ,kürttraining olsa kimse yazmazdı)... bir de acaba önceden jinekomastiniz var mıydı merak ettim(gene rahatladım ne kadar güzel bir isim bulmuşlar ) direk meme sarkması. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
jinekomasti vardı obezite vardı herşey vardı.yağlarım sallanıyodu böyle göbeğimden alıp kafama geçiriyodum.arka kollarımdaki yağları yatarken yastık niyetine kullanıyodum.1 ayda yağlar eridi 1 ayda da vücut şekle girdi.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:51 ----------

baksana ilk resmini ben buldum da ekledim.

onun dışında acemi çocuk sen hiç ban yedin mi?
ban yemeyi kesinlikle tavsiye etmiyorum.ille yicem diyorsanız spordan önce belki yenebilir ama kompleks karbonhidrat almanızı daha sağlıklı olacaktır

ban yemeyi kesinlikle tavsiye etmiyorum.ille yicem diyorsanız spordan önce belki yenebilir ama kompleks karbonhidrat almanızı daha sağlıklı olacaktır
süper ya:DD:D::D:D:D
nerden aklına geldi böyle bir konu bazı kişilere örnek olmalı. ama yanlış yere açmışsın başlığı:S

durun ya arkadaş iyi gidiyor. lütfen banlamayın sevgili yöneticiler.

şu anda 2 kg.lik dumbellarla 20 cm. kolunu 55 cm. ve hatta 0 cm.lik bacağını (dikkat 0 cm.) 87 cm. yapmış bi arkadaş var karşımızda.

hatta bazı kaslarını kilometrelere çıkartmış arkadaş.

lütfen banlamayın.

eğlenmek herkesin hakkı.

kalsın bu kaslı arkadaş :)

çok kaslıyım ben

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:27 ----------

çok kaslı olmak istemiyorum arkadaşlar.bred pit vücudu olsun bana yeter(tıpatıp aynısı olsun).çok sıksık çalışıyorum jay cutler gibi olmaktan korkuyorum

kalfler çok zayıf 1km dediğin nedir ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı