Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sansur nerde denırse o karartmmalı bolumlerde yapılan olaylar gercek ve sarkının ısmı olan organı sıkca goruyoruz normalde ama tabı dunyanın hıcbır yerınde tv ler yayınlamayınca kesmıs babalar bunu
hiç beğenmedim şarkıyı olmamış maalesef yinede başarılar dilerim umarım birinci oluruz zaten en son lordi nin katıldığı eurovision yarışmasını seyretmiştim lordiden yana oyumu kullanmıştım
Ben de çoğu kişi gibi düşünüyordum ama sonradan bunun Eurovision olduğu aklıma geldi hiç belli olmuyor ) böyle garip şarkılar derece yapabiliyor..
Ben en azından ilk 10'a gireceğimize inanıyorum.. Bu Eurovision olayı %90 ülke ilişkileri ile ilgili bir şey ve şarkının tarzına göre bakılıyor ki bu şarkının tarzıda enteresan can bonomo'nun tarzıda farklı şarkısıda fena değil yani ön yargılı olmamak lazım..
Ama şu da gerçek Rammstein Children Of Bodom , ZAZ , Adele bunlar varken bizim aralarına girmemiz zor gibi gözüküyor..
rammstein zaz ve adele yarışmada yok.
benim favorim danimarka, izlanda, italya, israil ve isveç.
can bonomonun şarkısını ilk başta sevmemiştim ama şimdi kesinlikle ilk 10'a girer diye düşünüyorum.