Eurovision Şarkımız!

Şarkıyı Beğendiniz Mi?

• Total voters
    44
bir de bence can bonomonun kendine has bir tarzı var. iyi bir müzisyen olabilir belki daha çok genç ama bu şarkıyla eurovision'da başarılı olamazsa harcanacak.

Ben Türkçe olması olayini acikcasi onemsemiyorum sonucta sertab bu yarismayi kazandiginda ingilizce soyledi ondan sonra athena bence en iyi performansi sergilemisti o da ingilizceydi. Muzik evrenselden kastim Türkiye yi temsil edecek biri fransizca da soyleyebilir bence. Haa Türkce olsa kotu mu olur tabi ki hayir ama Turkce yapilacak sarkida bence kendimizi ifade edemiyoruz, yani milleti surukleyecek parcalar malesef yok. Eger Turkcemize bu kadar sahip cikacaksak en basitinden sokakta ki cakma yabanci dukkanlarin adlarini degisterelim. ( off topic olduysa kusura bakmayin - telden girdigim icinde yanlis yazmis olabilirim bazi seyleri :) )

Son düzenleme:
Gencecik pırıl pırıl delikanlı. Şarkıyı beğendim şahsen. İnşallah derece yaparız.

can bonomo ile röportaj yaparken sordular:
- trt bayan yarışmacı gitmesini istemedi o yüzden adı geçen şebnem ferah ve hande yener elendi. kıraç da reddedince size teklif götürdüler.
can bonomonun cevabı:
- çok saçma bir şey. bayan gitmeseni istemeyecekler ama benim şarkımda arkamda bir sürü dansçı kız olacak. asılsız bir iddaa.

gördük ki dansçkı kızlara izin verilmemiş. er gazinosu gibi çıktılar :) bakalım yarışma gecesi nasıl olacak.

bu yarısma bnm gozumde degersız ve pek tarafsız olmayan bır yarısma.ozellıkle son zamanlarda komsu muhabbetı cok yapılıyor sarkılar,gorsellıkler artık 2. 3. planda.sansın varsa aradan cıkıp bırıncı oluyorsun.onun ıcn bence hıc evrensellık fln dıye tartısmayalım :) sarkınında az bı gıderı var ama....

Begenmedım...Begenmeyecegım..Begenemeyecekler ve bence dereceye gıremıyecegız.Gecmıs donemlerde dıger ulkelerın kareografilerıne baktıgımızda ulkeler kendılerıne ozgu dans kendılerıne ozgu muzıklerı ıle yarısmaya katılıp ulkelerını tanıtıyorlar..Bızım ulkemızden gıden sarkıcı ve sarkılarının ulkemızın ezgılerını tasıdıgını dusunmuyorum.

Ege Tük motifleri taşıması ve balkan ezgilerinin Batı klasik müziğiyle birleştirmesi çok akıllıca bir davranış.Şarkının melodisi çok iyi fakat Can bonomo biraz daha gayretli olup iyi söylerse 1. olmamız kaçınılmaz.Bİr avantajıda var yahudi olması..

Rammstein kesinlikle coşar. Sadece sahne performanslarıyla(görsel) 1. olabileceklerini düşünüyorum :)

Dipnot: Pussy gibi bir şarkıyla çıkıyorlarmış :D

Şarkıyı beğendim , ilk beşe gireceğimize inanıyorum...

Back
Yukarı