En makul Whey'i seçin

En Makul Wheyi Seçin

• Total voters
    621
Muscletech Nitrotech Hardcore Strawberry

Gaspari Myofusion Vanillia

Favori ürünlerim :)

Optimum kullanıyorum çokta memnunum diğerlerini kullanmadım yorumlamak düşmez bana o yüzden.Hemen süt içinde eriyor tadı güzel

çoğu supplement mağazaları satmıyor. Neden diye sordugum zamanda tr deki optimum ürünleri sahte diyor. Bende o yüzden almadım ve optimum un mass ını kullanmıstım hic bir faydasını göremedim.

Yetkili distribütöründen satın alınız. Sahteliği ile ilgili bir şüpheniz olmaz.

Zira bu iş çocuk oyuncağı değil, sahte mal satmanın çok ciddi yaptırımları vardır. Yetkili kişiler/oluşumlar böyle şeyleri göze alamaz, kendi repütasyonunu zedeletmez.

MHP Probolic-SR . Muzlusunu kullanıyorum şu an tadı gayet güzel ve etkili bir toz.Bence ankette adı geçmeli.

çoğu supplement mağazaları satmıyor. Neden diye sordugum zamanda tr deki optimum ürünleri sahte diyor. Bende o yüzden almadım ve optimum un mass ını kullanmıstım hic bir faydasını göremedim.

Ben kullanıyorum, ama içinde şeker, nişasta olmadığına eminim çünkü kan şekerimi 100 ün üzerine çıkarmıyor, defalarca ölçtüm. Eğer sahte olduğunu düşünen Amerikaya küçük bir örnek gönderse, distrübütör bindiği dalı kırmış olur, bu derece karlı bir iş düşünemiyorum, al beşe saat 10 a. Adam enayi mi sahtesini satsın. Türkiyede tek distribütor var, yani tek kanal, o nedenle de fiyatı yüksek. Tabi bu diğerleri için de geçerli.

Bence çamur atılıyor.

Makul: kelime anlamı Akla uygun, akıllıca, elverişli..

Bu sebeple; fiyata paralel içeriği, dozajı amino asit profili, protein oranı en yüksek ürün tercih edilmeli.

mevsimlik bu sporu yapanlar genelde yuksek fiyatli "exclusive" urunlerden medet umarlar, bu sporu hayat bicimi haline getirmek isteyenler hesabinizi bi iki kutu icin yapmayin, senede 11 ay idman yapsaniz kac kutu gidecek fiyat/performansa gore degerlendirmek lazim, bu durumda da optimum tabii ki one cikiyor. sponsorsuz bu sporu yapan % 99'a sesleniyorum tabi.

sunu da soyliyim amerika ya sample gonderme isine pek guvenmeyin.

uyanik amerikalilar bizim gibi az gelismis ulkelere ihrac ettikleri mallarin kalitesini dusurmus olabilirler. buyuyen markalarin kar marjini artirmak icin cok sik kullandiklari bir yontemdir.

"hıfzıssıhha" (oz turkce es anlamlisini hatirlayamiyorum) enstituleri bakiyordu sanirim gida analizlerine, oraya amerikadan gelen bir ornek bir de yurticinden alinan bir ornek yollanip karsilastirilabilir.
belki bu sekilde bir sonuca varilabilir.

Makul: kelime anlamı Akla uygun, akıllıca, elverişli..

Bu sebeple; fiyata paralel içeriği, dozajı amino asit profili, protein oranı en yüksek ürün tercih edilmeli.

Buradan yola cikarsak optimum %100 whey, gaspari myofusion ve mp combat tercih edilebilir. Optimum u isaretledim

Türkiyede tek distribütor var, yani tek kanal, o nedenle de fiyatı yüksek. Tabi bu diğerleri için de geçerli.

Bence çamur atılıyor.

Sahte olduğu konusunda olumsuz bir şüpheniz olmasın. Ayrıca, Türkiye'de iki distribütör var. Linkte verdiğim resmi sitesinden "Turkey" başlığı altında görebilirsiniz.

http://www.optimumnutrition.com/retailers.php

Isolate ürünler tercih edilebilir. ISO•100 170 TL iken sanırım en iyi F/P ürünlerinden biriydi. Tabi sadece protein/gr olarak değil de protein kalitesi bakımından da incelemek gerekli. Yoksa blend proteinler daha mantıklı çıkabilir.

yukarıda verilen ürünlerde olmayan tek marka vardır oda inkospordur.şuan en iyi ve en kaliteli ürün odur.eyer bunu anlamak istiyorsanız en iyisi dediğiniz protein tozunuzun kabının üstündeki aminoasit profiline bakıp bunu anlıya bilirisiniz.piyasa ürünlerinden kaçınınız bu işte alman markalarından şaşmayınız. saygılar..

Back
Yukarı