en iyi kombinasyon

tyly12

Üye
arkadşlar sizce gögüs-biceps
sırt-kanat-triceps
omuz-bacak en iyi kombinasyn mudur yoksa daha iisi varmıdır yorumlarsanız sevinirmduh

En iyi kombinasyon
Göğüs biceps
omuz triceps
sırt bacak

bunu flexor hcoada yazmıstı programda var salondada hocalar boyle calıstıyor.

sırtla bacak ılıskılıdır ondan ayn ıgun yapılır
goguste sanırım calısınca arka kol calsııyor ondan o gun arka kol zaten calısmıs oldugundan ustune bırde arka kol calısılmaz on kol calısılır omuzda arka kol

En iyi kombinasyon kişiden kişiye değişebilir.
1-gögüs biceps, dinlenme, 2-sırt-triceps, dinlenme 3- omuz, bacak olabilir.
4 günlük bir programsa bacak ayrı bir güne de alınabilir.

bacak bencede ayrı bir gün yapılmalı en büyük kas grubu oldugu icin antrenmanını 4 e bölebilirsin benim programım söyle bacak ayrı gün omuz-triceps-biceps gögüs ayrı gün ve sırt-kanat ayrı gün gayette iyi verim alıyorum

dishiwelet bnde şöle çlşıom gögüs-biceps dinlenme sırt triceps dinlenme omuz dinlenme sonra gögüse tekrar dönüorum yni gögüs hftada 2 dierleri hftada 1

şuan gögüs ön kol
omuz sırt
bacak arka kol en verim aldığım çalşma
gögüs ön bacak
omuz sırt
kol (süperset) arka bacak tı

omuz la sırt ilk defa duyuyom bu çlşmyı bazıları omuz-bacak dio bazıları omuz triceps dio kafm karıştı angel gögsü haftada 2 yapsam olur mu

şahsen ben agır omuz antrenmanı yaptıgım dönemlerde arkasından arka kol çalışmam. çalışacak gücüm olmaz :) bu en iyi antrenman kişiden kişiye degişir.

ewt zaten omuz çalştımızda bn kollrımı kldramıom yni bncede ii olmaz bnce bana göre ii bi program şu gögüs-biceps dinlenme sırt-triceps dinlenme omuz dinlenme snra pazar günü gögüs yapıp ant bitirıom yni hftada 2 kre ypıom gögsü sadece

bnm hacim yapmam lzm gögüs-biceps dinlenme sırt-triceps dinlenme omuz antremandan snra kolumu kldrcak halim kalmıo dinlenme snra bacak mide snra blki gene gögüs yaparım pazrtesi bşladığımı düşün pazar gne gögüse dnüom

gayet iyi bence ama bacagı özellikle tek güne al derim

O zaman pzrtesi gogus-biceps sali dinlenme carsamba sirt-triceps persembe omuz cuma dinlenme cmsrtesi bacak-biceps pazar dinlenme pazartesi gne gogus biceps bsliom gne ayni nasil arkadaslar iise pzrtesi bu sisteme bslicam arkadaslar

Arkadaslar programim ii mi

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:54 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:43 ----------

Yorum yok mu

Sayn ; Okankut , neye göre omuz il sırtı aynı güne eklediniz anlayabilmiş değilim bu çalışma sistemi ilerde ciddi rahatsızlıklara yol açabilir çünkü aynı gün üstten ve alttan baskıı yapmak çok doğru değildir omuriliklerde sorun olabilir..

Back
Yukarı