eleştiri ve yardım93 kilodan 73 kiloya 3 ayda 5. aydayım 2 aylık bb boy 173 kilo 73

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eleştirilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum abiler yaş 24 boy 173 kilo 96 dan 73 e 3 ayda 5.ayımdayım 2 aylık body building yağ yakım programımı hala uyguluyorum ama yan karın yağlarım çok belli beli inceltmem lazım yardım lütfen ayrıca derim çok gevşek resimde var sıkı değil çaresi nedir....

Eklentiler

• 1 (17).jpg
    1 (17).jpg
    14,5 KB · Görüntüleme: 479
  • 1 (18).jpg
    1 (18).jpg
    48 KB · Görüntüleme: 458
  • 1 (19).jpg
    1 (19).jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 434
  • 1 (1).jpg
    1 (1).jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 443
  • 1 (2).jpg
    1 (2).jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 477
  • 1 (6).jpg
    1 (6).jpg
    124 KB · Görüntüleme: 452
  • 1 (7).jpg
    1 (7).jpg
    113,4 KB · Görüntüleme: 483
  • 1 (15).jpg
    1 (15).jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 472
  • 1 (10).jpg
    1 (10).jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 453
  • 1 (4).jpg
    1 (4).jpg
    123,7 KB · Görüntüleme: 448
Son düzenleme:
Uzman değili fakat fikrimi belirtmek isterim. Bazı insanlarda bel doğuştan kalın oluyor kemik yapısı olarak. Sende de aynı durum söz konusu olabilir. O zaman yapacağın belli. Beli inceltemiyorsan üstü kalınlaştıracaksın.

önceden o derinin içi yağ doluydu ve büyüdü şimdi boşaldı içi gevşicek bunu tekrar germenin çaresi 80 kilo falan ol bulk fazla yağlanmadan bol bol mide çalış demir gibi olur

Öncelikle bu kadar hızlı kilo vererek baştan itibaren bir yanlış yapmışsın. Bu kadar hızlı kilo verdiğin için de deri kalmış ama zamanla o da büyük ölçüde toplar kendini. Aylık kilo değişim hedefi 2 ile 4 kilo arası olması önerilir. Bundan sonra buna dikkat etmen yerinde olur. Kanatlara önem vererek yukarı doğru bir gerilim sağlayıp deriyi biraz daha düzleştirmen de mümkün olduğundan da kanatlara birinci öncelikle önem vermen gerekir diye düşünüyorum. Çok da bölgesel çalışmadan programlı bir şekilde iyi bir programla devam edip dengeli beslenirsen epey yol katedebilirsin diye düşünüyorum. İyi çalışmalar...

hocam tebrik ederim. göbek kalmamış . nasıl başardın. ne yedin ne içtin kilo veririken ve göbeği düzleştiriken.kardio yaptınmı. başarılarının devamını dilerim.

önceden o derinin içi yağ doluydu ve büyüdü şimdi boşaldı içi gevşicek bunu tekrar germenin çaresi 80 kilo falan ol bulk fazla yağlanmadan bol bol mide çalış demir gibi olur
abi bulk dediği şey nedir tam bilmiyorum ama ben günde zaten 1000 mekik çekiyorum.. bazen kucagıma 20-30 kilo alıyorum mekik sehpasında yarım mekik çekiyorum.....

bence en etkılı yontem 1 er dakıkalık degısıklıklerle kosu ve tempolu yuruyus. kosu bandını kullana bılırız bunu yaparken. yani 1 dk da bir hızı azaltıp yukseltmen gerekıyor. Bırde Ozden Aydogan sunu onermıstı bısıkletin deri inceltmek ıcın ıyı olabılcegıydı. ama tam ayrıntılı bılgım yok. ona pm atıp sorabılırsın. Uye Foto larında actıgı kendı baslıgı var ordan ona ulasabılırsın gayet yardım sever bırısı.

bence en etkılı yontem 1 er dakıkalık degısıklıklerle kosu ve tempolu yuruyus. kosu bandını kullana bılırız bunu yaparken. yani 1 dk da bir hızı azaltıp yukseltmen gerekıyor. Bırde Ozden Aydogan sunu onermıstı bısıkletin deri inceltmek ıcın ıyı olabılcegıydı. ama tam ayrıntılı bılgım yok. ona pm atıp sorabılırsın. Uye Foto larında actıgı kendı baslıgı var ordan ona ulasabılırsın gayet yardım sever bırısı.
emin ol haftada 4 gün spor salonuna gidiyorum ve yarım saat koşu 15 dk bisiklet 15 dk ayakta bi bisiklete benzer bişi var ismini bilmiyorum onu yapıyorum ve 20 dk durmadan ip atlıyorum sonra mekik çekiyorum 200 300 tane ayak çekme karına 50 tane falan sonra esnetme gerdirme felan hep karına çalışıyorum yani sonrada 2 saat vücut geliştirme yapıyorum ve evime gidiyorum toplam spor salonunda 3 3.5 saat kalıyorum

Son düzenleme:
Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı