hahahaha bilmiyodum saolşakami bu
yok şaka değil bunu ben yazmadım
''arkadaşlar bu arada ronnie'nin bir çocuğu varmi meraktan soruyorum Arnold ile Coleman i araştirdim biraz fakat bulamadim..''
coleman ile arnold un bulamadım diyorsun sonrada ronnie nin varmı benim Türkçemdemi problem var acaba
Kendisiyle internet üzerinden görüştüm. Bir süredir Türkiye'ye geleceği söylentileri vardı. Evet Türkiye'ye geleceği doğruymuş. Tarih olarakta 19-24 Nisan arası.
kendisiyle görüştünüz mü ? peki bunu nasıl yaptınız? emin misiniz? internet üzerinden de olsa ?
Ronnie Coleman'la görüşmenin en kolay yolu [email protected] - kendisinin şahsi mail adresidir. Yalnız program, poster falan istemeyin, hepsinin belirli bir ücreti var çünkü.
Posteri anlarımda programı nasıl yazıyor acaba ? Yani tamam bu işe yıllarca emek vermiş bilgisini tartışılmazdır ama karşısında ki kişinin vücutunu bilmeden ölçülerini bilmeden yada performansını ne bilim biraz garip geldi[/
Haklısın kusura bakma. Program derken, Ronnie belirli zamanlarda evinde belirli gruplara hocalık yapıyor. (800 dolara) Yani onu kastetmiştim. Ama mail adresi doğrudur [email protected] en geç ertesi gün cevap yazar kendisi.
arkadaşlar sır mı saklıyorsunuz da isim vermiyorum deyip duruyorsunuz?
1. bu adamı kim getiriyor isim verin
2. kimle çıkacak hangi türkle
3. seminer gibi birşemi olacak bilet vs olacakmı biri açıklasın !
baştan beri bütüm mesajları okududum birkaç kişi sürekli BEN BİLİYORUM AMA SÖYLEMEMMMM gibi saçma mesajlar atıp insanları oyalamışlar.