Bulkta olsam da olmasam da kardio yapıyorum @Dexter_Morgan. Bulk döneminde kardio yapılmayacak diye bir şey yok.

Benim anlayışıma göre bulk beslenme ile alakalı. Yani demek istediğim, bulk döneminde karbonhidratı olabildiğince yüksek tutmaya çalışıyorum, antrenman sistemimi de elimden geldiğince ona göre ayarlamaya özen gösteriyorum. Yaza doğru(definasyon döneminde) FST-7 sistemi ve düşük karbonhidratlı bir diyete başlayacağım. Yanında da yağ yakıcı vb.(henüz karar vermedim) kullanabilirim. Kısaca, ben tam anlamıyla, mental olarak bulk dönemine girebilecek biri değilim, belim biraz kalınlaşsa moralim bozuluyor falan.
Iphone 4s kullanıyorum. Uygulamanın adı RunKeeper, telefonun GPS'ini kullanarak ne kadar yol katettiğini ölçüyor.
P.S: Söylemeyi unuttum. Bu aralar evde olduğumdan dolayı geceleri geç yatıyorum ve haliyle sabahları geç kalkıyorum. Bu durum biraz da olsa beslenmemi etkiliyor. Haliyle kilo almakta güçlük çekiyorum, beslenmeye biraz daha dikkat etmem gerekiyor, sabah ki açığı gün içinde bir şekilde kapatmam gerek. Akşamları protein tozuyla yulaf yemeler falan başlamalı.

Ayrıca, sizlere geçen bir öğünde en fazla ne kadar karbonhidrat alınmalı diye sormuştum. Bunu merak etmemin nedeni, düzenimin biraz şaşmasıydı anlattığım gibi. Sizlerden cevap gelmeyince ben de antrenman sonrası öğünde karbonhidrat miktarımı 130 gr'a falan çıkardım. Yakın zamanda göreceğiz etkisini.