dirty bulkta nelere dikkat etmeliyiz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan firewing
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kardeşim öncelikle bende öğrenciyim sabahtan 5 öğünlük yemeği yapıyorum çantamda taşıyorum bu bahane değil bu sporda kademe kaydetmek istiyorsan fedakarlık etmesini biliceksin :)
haklısın amacım hazirana kadar 85-90 olmak sonra definasyonla yağlardan kurtulurum heralde ekto olunca zor olmaz :)
BulkHulk noktayı koymuş. Tartışmaya gerek yok.

Seni ayakta alkışlıyorum başarılarının devamını diliyorum.

derdin ne biraz anlatsana dirty bulkda clean bulka göre daha fazla güç elde ettigini bilmiyorsun aptal gibi cok şey biliyor gibi birde ayakta alkışlıyorum başarılarının devamını diliyorum diyorsun daha lean le dirty nin ayrımını yapamıyorsun

Son düzenleme:
anlamadın sanırım ne demek istedigimi bildigin gibi clean bulkta belli bir programın olur şu kadar protein şu kadar karbonhidrat diye, sonuç olarak vücuduna gereken proteini tam olarak karşılamış olursun ama dirty bulkta ne bulsan yiyorsun kalori protein hesabı yapmıyorsun amacın olabildigince kilo almak kaç gr karbonhidrat kaç gr protein aldıgını hesaplamadan dirty bulkta yeteri kadar proteini karşılayıp karşılamadıgını nasıl anlarsın ? yada tutup pilav tavuk gögüsü yersek clean bulkdaki gibi dirty bulktan cıkmaz mı ?

Dirty bulk un cleandan tek farki su yani ben soyle yapiyorum fazla karbo aliyorum ama gun icerisi fazla protein aliyorum ve istedigim zaman tatli seyler yiyebiliyorum cok fazla olmadikca yani yine nadir ama protein karbo asiliyorum kardesim

Sent from my iPhone using Tapatalk

derdin ne biraz anlatsana dirty bulkda clean bulka göre daha fazla güç elde ettigini bilmiyorsun aptal gibi cok şey biliyor gibi birde ayakta alkışlıyorum başarılarının devamını diliyorum diyorsun daha lean le dirty nin ayrımını yapamıyorsun
Güzel kardeşim senden çok daha bilgim ve tecrübem olduğu kesin. Üslubuna dikkat edersen daha sağlıklı bi diyalog kurabiliriz. Ben sporun sağlıklı yapılmasından yanayım ve bu şekilde cevaplar verilmiş.
Israrla kendi bildiğini savunup duruyorsun. Kurduğun cümleler oldukça yanlış ve amatörce.
Bi bakalım neler demişsin.
zaten amaçda bu yağ da alıcan bunun sayesinde daha ağır idmanlara girebiliceksin daha güclü olucaksın.
Ne kadar ağırlık kaldıracağını kas kütlen belirler. Yağlanmak ile güçlü olmak arasında doğru orantı kuramazsın.
vücut tipim ektomorf amacım şubatın sonuna kadar sporla birlikte 85 olmak dirty bulk yaparak hazirana kadar ne olursa artık hazirandada definasyona girmeyi düşünüyorum ekto olunca zor olmaz sanırım kilo vermek :) dirty bulkın steroidle alakası yok bence natural olan insanlarda bunu yapıyor
şimdi sen 2-3 ayda ortalama 10 kilo almaktan bahsetmişsin. ayda ortalama 1 - 1,5 kg yağsız kas inşa edilebilir. o aldığın yağlar göbek ve bel çevrende güzelce birikecek. onları vermek için definasyon yapacağım demişsin. definasyon yapmak kolay değil. hele ki bu kadar boğazına düşkün biri için imkansız. yaptın diyelim kilo verirsin evet ama yarısını kastan verirsin. sonra elde kalan ne ?
çelimsiz bir vücut. bunları zamanında yaşayıp tecrübe edindiğim için anlatıyorum. o zamanlar bilgisizdik. bize böyle oturup bilgi veren yoktu. yine de seçim senin.
dirty bulkda clean bulka göre daha fazla güç elde ettigini bilmiyorsun
dirty bulkda güç elde etme olayı diye bir şey yok. sadece fazla kalori aldığın için glikojen depoların sürekli dolu oluyor. ayrıca kas glikojen depolarını doldurmak için o kadar büyük porsiyonlara gerek yok. ve bu depolar öyle saatlerce antrenman yapan biri değilsen kolay kolay boşalmaz.
aptal gibi cok şey biliyor gibi birde ayakta alkışlıyorum başarılarının devamını diliyorum diyorsun daha lean le dirty nin ayrımını yapamıyorsun
aptal ? bunu görmezden geliyorum.
lean ile dirty ayrımını yaparım ama okumaz sıkılırsın. kısaca özetliyorum. dirty bulk özellikle diğer arkadaşların dediği gibi steroid kullanmıyorsan yapılmaz. steroidle alakası yok demişsin. steroid kullananlarda hormonlar tavan geziyor. adamlar kesinlikle yağ depolamıyor. yediklerini çok çok hızlı bir şekilde yakıyorlar ve kat kat fazla protein sentezi yapıyorlar. senin ise doğal olarak sentezleyebileceğin protein sınırlı, ve metabolizma hızın sınırlı. yediklerinin fazlası steroid kullanlara göre çok çabuk yağa dönüşecek.
kolay gelsin.

Back
Yukarı