saydam dedi:1 yildir mi yapiyorsun? eger oyle ise kollar i cok iyi gelistirmissin
Valla ben değilde, görünen o ki sen gaza gelip yazmışsınDaFFy dedi:ii ozaman arkadasım sen devam et beyninde bitirmeye olayı bigun kolunu bacagını alma da eline gogsu definasyonlu 130 olan adam bu hareketi 16 kg ile yaparken sen bu lafları ediosan dicek bisey yok ki zaten ben sana bu sekıl hareketi dedim ayrıca kimse seninle kendini kıyaslamadı Oguzhan abi (Karate) sadece ornek verdi kendinden hem sonunda da yazdım sorumun cevabı evetse git powerlifter ol die yani yapabiliosan gercekten guclusun demek istedim onun icin anlık gazlarla cvp yazma bence biraz dusun kımse sana ''hadi len ordan yapamazsın'' demedi
DaFFy dedi::lol: verdigin ornege bak bi tarafta arnold bi tarafta yıllardır kendi halinde calısan hayatında hic steroid kullanmamıs biri ronnie dumbell bench press i 90 -100 kg ile yapıyo sen sımdı kalkıp ona yakın bi kg ile mi yapmaya kalkıcaktın eger favori sporcun olsaydı ? sen 22.5 kg ıle dumbell fly yapıyor isen bu herkes o kg ile yapıcak anlamına gelmio senin vucudun o kiloya tepki gosteriosa baskasının daha az kg ya tepki gosterebilir ornek verdıgım kısının boyu 1.75 bench presste son sette bastıgı agırlık 110 kg ama gogusler gemi gibi onun icin takılma bu kdr kgya kimseye de haricten gazel okuma kimse sana okumuo iken !!!![]()
Ancak netice , kendisini küçük düşürdü. Bu forum bilgiyi paylaşmak için kullanılıyorsa, öyle kullanalım. Yarın birgün biri çıkar ve ben bench pressi 200 kilo ile yapıyorum, ancak başka hareket ne önerirsiniz diyen olursa. Şu şekilde davranmayalımzaten dedıgın agırlıklarla yapmana imkan da yok hareketi