1 lt bira mıDefinasyon dönemindeydin sanırım
Danny_Boy bu arada özel mesajın açık mı bugun spordaki diyetisyen beslenme programı verdi de bana çok saçma geldi sana bu konuda danışmak istiyorum. Eğer sorun değilse![]()
hocam, yazın antrenman rutinini değiştirecek misin?
bugün danny boy u taksim metrosunda gördüm.gercekten kocaman bir vucudu var.definasyonunu tam yaparsa yıkar ortalığı diyorum.gerisini siz anlayın.metroda tam karşında oturan bendim danny boy![]()
Workout -1-
* Chest press / Incline press / Decline press - 1 set, 6-8 reps per exercise
* Shoulder press / Side raises - 1 set, 6-8 reps per exercise
* Tricep dips / Tricep pressdown - 1 set, 6-8 reps per exercise
Workout -2-
* Lat bar pulldowns / Bent over rowing / Seared row - 1 set, 6-8 reps
* Bicep hammer curls / Incline curls - 1 set, 6-8 reps
Workout -3-
* Squats / Leg press / Leg extension - 1 set, 6-8 reps
* Stiff legged deadlift / Leg curls - 1 set, 6-8 reps
* Calf raises - 1 set, 10-20 reps
---------------------
klasik mike mentzer tarzı bir heavy duty rutini
4-4-4 şeklinde gidilcek
a bu arada bu sıstemı ben 1-2-3 dıye uygulıcam sonra uc gun ara vercem sonra tekrar basa sarcam![]()
zamanla hem şiddeti hemde aralar uzucak![]()
Hocam vegan beslenmeye başladıktan sonra hayatınızda ne gibi değişiklikler oldu?
selamlar danny,
mentzer set sayılarını yüksek tutardı bildiğim kadarıyla. zira heavy duty, hareket sayısının çok az olduğu bir rutin. her hareket için tek set rutininden verim alıyor musun?
ben aslında standard high volume training'e gerekli ölçülerde heavy duty karıştırılarak oluşturulacak bir rutinin, bb adına şu an dek okuduğum en yararlı çalışma olacağı düşüncesindeyim. fakat bir ara, en azından üç aylık bir periyot da olsa, saf/pür heavy duty çalışması denemeyi planlıyorum gelecekte. bu yüzden verim alıp alamadığını belirtmen benim için çok önemli.![]()
Danny selam bi sorum olcakti
Su siralar antrenmandan pek verim alamiyorum yani tam olarak aciyi hissedemiyorum ve eskisi gibi şişik cikamiyorum idmanlardan senin su heavy duty mi ney onu biraz arastirdim yazdiklarini az cok okudum yavas yavas kaldirilip indirilcek peki setler kac set tekrarlar kac tekrar sen mesela full rutin calisiyosun ben hergun farkli bolge boylede yapilirmi birazcik olayin mantigiyla ilgili basit bilgiler verebilirmisin