Cidade de Deus
Üye
20 kg ye kadar cıkabılen dokumlu dambıl sanırım ısmı yanı plakları var takabılıyorsun 20 kg ye kadar 135 tl alısverıs merkezi yerı degıl ama fıyatı normalmı degılse kaca olması gerekıyor ?
Ben 50 kg seti barda dahil 150 tl'ye almıştım.Kesinlikle çok pahalı.
Hepsiburada.com'dan sipariş verdim orada buldum en ucuz olarak
http://www.hepsiburada.com/delta-50...aspx?productId=spordelta584&categoryId=387329
Ağırlıklar 1 kg 2 ve 5 kg olarak toplam 42 kilo.Bar ve dumbell demirleriyle beraber 50 kg.Barı çok sağlam içi dolu.
Ben aldım memnunum evde çalışacaksanız ideal.
Ürün Adı : DELTA 50 KG. DÖKÜM DAMBIL ÇANTA SETİ – DS 51 Bu çantalı döküm dambıl setinin içeriğinde şu 26 parça ürün bulunmaktadır:
6 adet & her biri 1 Kg. ağırlığında döküm plaka
6 adet & her biri 2 Kg. ağırlığında döküm plaka
4 adet & her biri 5 Kg. ağırlığında döküm plaka
1 adet uzun bar : Özel kromaj kaplama, 183 cm uzunluğunda & 2,54 cm çapında, içi dolu.
2 adet kısa bar : Özel kromaj kaplama, 36 cm uzunluğunda & 2,54 cm çapında, içi dolu.
6 adet kromajlı yıldız vida (sıkıştırma vidası)
1 adet özel taşıma çantası.
Bu dambıl çalışma seti sayesinde komple vücut çalışmalarınızı evinizde de rahatlıkla yapabilirsiniz.
Bu egzersiz setini kullanarak çalıştırabileceğiniz kas grupları şunlardır.
Kol kaslarınız,
Omuz kaslarınız,
Sırt kaslarınız,
Bacak kaslarınızı çalıştırabilir ve
Kanat kaslarınızı da bu sayede geliştirebilirsiniz.
Bu vücut egzersiz seti ile size spor dolu keyifli bir yaşam diliyoruz
super bunlar uzun bar sanırım su antercılerın kaldırdıgı sey uzun demır 2 tarafıdna agırlık olan?
flexor hocam gogus kasıda gelıstıremezmıyım bu setle onu yazmamıssınız unututnuzmu yoksa ozellıkle gogus ıcın boyle set alıcam fıyatınıda arastırıyorum cımrı.com veya gıttıgıdıyor gıbı sıtelerden almayı dusunuyorum daha ucuza gelıyor
50 kg set derken 25 - 25 mı yoksa 50- 50 mı yanı dambılın tanesı 50 kg mı ? yoksa dambılın tanesı 25 kg mı?
vidalı ve sıkmalı diye birşey fark ettim ahngisi ıyıdır ve vıdalı olup olmadıgını neresınden anlıyabılırım resmını bulamadım yardımcı olursanız seıvnırım
Ve önere biliceğiniz marka varmı ben delta almayı dusundum gıttıgıdıyor.com dakı
Arkadaşlarım cok sordum farkındayım ama 1 kere alıcam ve öbur boyu kullanıcam ondan en ıyı sekılde bılgım olması gerekıyor sıkılmadan bana sorularımı cevaplarsanız bende cok ıyı sekılde ogrenmıs olurum ve sıze mınnettar olurum.
ne sacma sorumu gordun polemık yaratıyorsun anlamadım beyenmıyorsan gırme gırıyorsanda saygılı olYahu sen saka mısın dalga mı gecıyorsun komple forumla..
Adam yazmıs detaylı olarak artık anla dıye hala 25-25 mı 50-50 mı dıyorsun el insaf..
Dıger konularına mesajlarına denk geldım ya dalga gecıyorsun ya da cıddı bır anlama guclugun var kusura bakma ama..
Hanı dıger konularına yazmadım yazmadım ama paso sacma mesajlarını gorunce dayanamadım artık..